Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGRAM STIMULACIJA

Pevec isplatio 1000 kuna regresa djelatnicima

Pevec
Damir Špehar/PIXSELL
06.06.2019.
u 10:02

Ovim sveobuhvatnim programom stimulacija postavljamo nove standarde poslovanja te se etabliramo kao lider na sve zahtjevnijem tržištu rada - navodi Jurica Lovrinčević

Nakon što je prošlog tjedna isplatila stimulacije djelatnicima u maloprodaji, nabavi i stručnim službama u iznosu većem od 2 milijuna kuna, tvrtka Pevec isplatila je 1000 kuna regresa djelatnicima.

- Uvijek ističemo kako su naši zaposlenici naš najveći kapital. Od 2016. godine, kada je vodstvo tvrtke preuzela nova uprava, zabilježen je porast plaća za 24% dok je krajnji cilj podizanje prosječne neto plaće na 7.500 kuna kroz naredne dvije godine. Međutim, osim samih plaća, za naše smo zaposlenike razvili cjelokupni program stimulacija koji uključuje i spomenuti regres, božićnicu također u visini od 1.000 kuna, uskrsnicu od 500 kuna, naknadu za rođenje djeteta u visini od 4.000 kuna, prigodne dječje božićne poklone u vrijednosti od 600 kuna, besplatne jednogodišnje sistematske preglede za sve naše djelatnike te 13. plaću za 20% najboljih zaposlenika u maloprodaji. Ovim sveobuhvatnim programom stimulacija postavljamo nove standarde poslovanja te se etabliramo kao lider na sve zahtjevnijem tržištu rada - navodi Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevec.

Pevec trenutno zapošljava 1855 djelatnika, no ta je brojka u kontinuiranom rastu jer, osim novog prodajnog centra u Vukovaru čije se otvorenje očekuje u listopadu, planira izgradnju i dvaju novih prodajnih centara u Vinkovcima i Splitu.

Ključne riječi

Komentara 11

GU
Gunja
08:45 07.06.2019.

Radim u firmi Pevec od 2000.g. i za vrijeme bivših vlasnika nikad nisam dobio niti kunu regresa a za ostale benifite da i ne pričam. Bivšem vlasniku nitko ništa nije

IV
Ivanmatic591
16:11 06.06.2019.

Svi vi što ismijavate isplatu regresa, baš me zanima koliko vaše firme isplaćuju..a kladim se da ga ni ne dobijete.. Bravo za upravu Peveca što misli na svoje radnike i dijeli zaradu s njima!

MS
Marin_Sutalo
15:18 06.06.2019.

Odlično. Neka radnici dobiju zaslužene nagrade. Ako uprava ispuni ovo sa Milju eura prosječne plaće za 2 godine to će biti prava stvar. Gledajući dosadašnje rezultate to ne bi trebalo biti ni najmanje upitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije