Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

„Pekar Cup 2018“ za sve zaljubljenike u tenis & belot

Pekar Cup 2018
Foto: Promo
1/2
25.05.2018.
u 14:06

Kako provesti ovaj vikend u Vinkovcima

Vikend prepun zabave, rekreacije i dobrog druženja započinje već danas u Vinkovcima na teniskom i belot turniru „Pekar Cup 2018“. Savršenu priliku za opuštanje od radnog tjedna svim sudionicima i posjetiteljima turnira omogućit će organizator, vinkovačka tvrtka pekarskih proizvoda „Pekar“ te pokrovitelj turnira društvo Boso. Ovaj jedinstveni turnir održava se u Teniskom klubu Vinkovci, na adresi H. D. Genschera 16/f, a započinje u 16 sati.

Cilj pokretanja turnira „Pekar Cup 2018“ temelji se na ideji da preraste u dugoročan tradicionalan vinkovački turnir koji će okupljati poslovne i ostale prijatelje iz cijele Slavonije pa i šire. Paralelno s teniskim turnirom, održat će se i belot turnir prema slavonskom sistemu. Program u subotu započinje već od 9 sati, a kako bi ovaj zabavan vikend posjetiteljima ostao dugo u sjećanju pobrinut će se voditelj turnira, Domagoj Radić i djelatnici društva Pekar i Boso. Osim toga, natjecatelji i svi ostali sudionici turnira imat će sadržajno ispunjen cijeli dan. Naime, pružit će im se prilika razgledati grad uz pratnju stručnog turističkog vodiča, a posebno zanimljivim se ističe posjet rodnoj kući jednog od najpoznatijih hrvatskih književnika, romanopisaca i pjesnika Ivana Kozarca.

Obitelj Stanić, vlasnik društva Boso, u potpunosti je financirala projekt obnove rodne kuće ovog velikog vinkovačkog književnika kako bi njegovo kulturno nasljeđe zauvijek ostalo kao živuća uspomena mlađim generacijama. Nakon dana provedenog u sportsko-rekreacijskim i zabavnim aktivnostima, sudionici turnira će uživati u ukusnoj večeri te zabavi i druženju uz zvukove tradicionalnih slavonskih svirača.

O organizatoru turnira „Pekar Cup 2018“

Vinkovačka tvrtka Pekar na hrvatskom tržištu uspješno posluje već četvrt stoljeća te je u tom periodu postala jedna od 10 najuspješnijih pekarskih tvrtki u Hrvatskoj. Zapošljava preko 260 djelatnika u proizvodnji te se njegovi proizvodi dnevno distribuiraju u preko 500 prodajnih objekata. Primjerice, Pekar svojim proizvodima opskrbljuje 192 Boso trgovine i preko 200 prodajnih mjesta NTL-a, dok je u segmentu zamrznutih proizvoda ostvarena suradnja s brojnim velikim tvrtkama, kao što su Kaufland Hrvatska k.d., Lidl Hrvatska d.o.o. te Lidl Slovenija d.o.o.

Foto: Promo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije