Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za neurorizičnu djecu

PBZ donirao 59.837 kuna bolnici Goljak

PBZ
Foto:
27.05.2015.
u 07:15

Ovo je treća donacija PBZ-a Specijalnoj bolnici u sklopu projekta "Činim dobro svaki dan": pomogli su im s ukupno 300.000 kuna

PBZ grupa donirala je u sklopu humanitarnog projekta "Činim dobro svaki dan" 59.837,64 kn Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama u Zagrebu, poznatijoj kao bolnica Goljak. Novac je iskorišten za kupnju didaktičke opreme u dnevnoj bolnici za visokoneurorizičnu djecu.

– Drago nam je da 20. donaciju u sklopu našeg projekta upućujemo upravo Specijalnoj bolnici, s kojom nas vežu dugogodišnji partnerski odnosi. Pomogli smo joj i prošle godine, a ova današnja donacija je treća: do sada smo joj ukupno donirali više od 300.000 kn – istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik uprave PBZ Carda koji je jučer i uručio simbolični ček ravnateljici Katarini Bošnjak-Nađ.

PBZ pomaže dva projekta: "Praćenje djece s neurorizicima" Ministarstva zdravlja i projekt "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva socijalne politike i mladih.

>> PBZ grupa donirala oko 270.000 kuna Odjelu za pedijatriju OB dr. Tomislava Bardeka

Komentara 2

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
07:55 27.05.2015.

Ko da im obican gradanin donira 2 kn

Avatar M_Cibale
M_Cibale
08:38 27.05.2015.

Odakle su izvukli ovaj iznos s lipama?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije