Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorka berba

'Ovo je posljednja sezona, odlazimo u Njemačku, suprug je već otišao...'

Nakon 20 godina rada obitelj Manojlović gasi OPG i seli u Njemačku
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/10
10.05.2017.
u 20:51

Vlasnica Marina Manojlović kaže kako je nakon dva desetljeća proizvodnje ovo posljednja sezona berbe

Počela je berba ovosezonskih bilogorskih jagoda. Na OPG-u Manojlović u Kovačevcu pokraj Bjelovara, u vlasništvu Dalibora Manojlovića, počela je sezona plasteničke berbe jagoda koja će potrajati još nekoliko tjedana.

No priča je poprimila gorak okus jer vlasnica Marina Manojlović kaže kako je nakon dva desetljeća proizvodnje ovo posljednja sezona berbe. Nažalost, njezina obitelj zbog sveopće poznatih domaćih prilika seli iz Hrvatske u Njemačku, poput tisuće ostalih obitelji koje su egzistenciju prisiljene potražiti u inozemstvu.

Kaže kako je suprug već otišao, a ostatak obitelji priključit će mu se kad završi škola.

 

 

Komentara 44

Avatar franjolino
franjolino
22:12 10.05.2017.

Kojibje smisao ovoga clanka i s kojim povodom je napisan? Gdje je tu tocno objasnjenje zasto osoba nakon 20,godina rada na svojoj zemlji odlazi raditi van?

CU
cungalunga
21:41 10.05.2017.

Neka je tebi i obitelji sa srećoooom :))

amo_ća
03:53 11.05.2017.

A debilnog clanka hahaha. Mediji su najvece zlo i huskaci danasnjice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije