Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dani turizma

"Ove godine svjetskom turizmu ide dobro, ali Hrvatskoj još bolje"

šibenik, turizam (1)
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/4
19.10.2011.
u 21:38

Na Danima hrvatskog turizma u Šibeniku se okupilo 2000 turističkih radnika.

- Posljednjih desetak godina Hrvatska je u turizmu postigla respektabilne rezultate. Kao članica Svjetske turističke organizacije Hrvatska u turizmu bilježi značajno bolje rezultate od europskog i svjetskog prosjeka i na tome vam iskreno čestitam. Iza nas su četiri teške poslovne godine za svjetski turizam u kojima je preživio krizu i recesiju te započeo oporavak. Ove godine svjetskom turizmu ide dobro, ali Hrvatskoj još bolje. Upravo zbog svega što ste napravili u turizmu, u Svjetskoj turističkoj organizaciji UNWTO se pažnjom sluša i prati što Hrvatska ima za reći na našim sjednicama, kazao je večeras u Šibeniku na otvorenju Dana hrvatskog turizma Marcio Favilla, izvršni direktor Svjetske turističke organizacije, pred oko dvije tisuće turističkih radnika iz Hrvatske i inozemstva okupljenih na tradicuionalnom godišnjem susretu, Danima hrvatskog turizma.

Domaćin, ministar Damir Bajs, pohvalio se, pak, kako rezultatima tako i uspješnim objedinjavanjem privatnog i javnog sektora.

Komentara 24

OB
-obrisani-
01:33 20.10.2011.

lažu

SW
swimm
07:58 20.10.2011.

sreca nasa sto nam turizam ne ovisi o politicarima !!! jer bi inace i to unistitili kao sto su i sve do sada.

DR
drug
01:10 20.10.2011.

U turističku ponudu obavezno uvrstiti fabrike koje su bile ponos Hrvatske a uništene u pljački i privatizaciji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije