Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovi

Želite raditi za Rimca? Tvrtka traži tri nova zaposlenika

Mate Rimac
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/12
08.03.2018.
u 16:23

Prijave su otvorene do 12. ožujka

Tvrtka Rimac Automobili ovaj je tjedan jedna od najzanimljivijih tema zbog predstavljanja novog ultrabrzog električnog automobila C_Two na uglednom ženevskom auto-salonu. Tvrtka iz Svete Nedelje usto je objavila i tri nova natječaja za poslove.

U Rimcu traže ljude za radna mjesta Talent Acquisition Specialist (Recruiter), HR Administrator i CNC Programer na 5 - osnom stroju.

Sva radna mjesta otvorena su i za žene i za muškarce, a ovdje možete pogledati detalje.

Prijave su otvorene do 12. ožujka.

Mate Rimac
1/33

Komentara 5

DU
Deleted user
17:51 08.03.2018.

Nek se javi Šeksov posinak! Na očuha je!

KE
kentie
12:28 13.03.2018.

a IvanHenry oš ti samnom osnovati takvu tvrtku za elektrobile pa napravit serijsku proizvodnju elektrobila do 10.000 ojra po grlu oliti komadu..moremo mi to, why not...

KE
kentie
12:16 13.03.2018.

koliko ste opako zlobni, pizdojalni, zločesti, sirovi do bola, boguhulni pa to nije normalno...ne znam koja ste godišta, ali u bivšoj državi Hrvatskoj je bilo "zabranjeno" proizvoditi aute pa čak i po davno ofucanim i odbačenim stranim licencama...Slovenija da (CIMOS, TAM, Renault), Bosna da (TAZ Sarajevo), C. Gora da (FAP Priboj), Srbija (Zastava Kragujevac i Opel Kikinda) itd. itd...a Hrvatska ne i ne i do pamtivjeka ne...jedino u jednom kratkom momentu je "dozvoljeno" i to kad je Zastava u Heinzelovoj (današnja zgrada MUP-a) dopustila da se montira model FIAT 132...ali to je kratko trajalo...i na tragu toga i danas postoji unutrašnja diverzija da se auti u RH ne proizvode...ali Rimac i njegova ekipa su nadmašili sve i sva...zato bravo momci, samo naprijed...a vi jalnuši i bogojadnici umrite od stida i zloće, umrite...i sad da je jedan Končar inetligentan, a nije, ponudio bi Rimcu suradnju i narudžbu baterija npr. za autobuse, npr za gradski prijevoz, npr. da Končar razvije elektrobuse za gradski prijevoz i to opskrbljeni sa Rimčevim baterijama....znači komponenta baterija razvijeno u conceptu se primjeni u autobusima....jednostavno zar ne; imate tehnološki dragulj pred nosom, a vi ga ne koristite majko sveta i presveta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije