Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani komunikacija

Otvorene prijave za treće izdanje studentskog natjecanja IdejaXica

Foto: ''
26.02.2014.
u 18:02

Svi studenti i članovi tima koji prijave radove na IdejuXicu ove godine dobivaju besplatnu kotizaciju za sudjelovanje na festivalu

Danas su otvorene prijave za treće izdanje natječaja IdejaXica, studentsko natjecanje koje se održava u sklopu festivala Dani komunikacija – središnjeg festivala marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IdejaXica je projekt namijenjen studentima i budućim generacijama marketinških stručnjaka koji im omogućava da se natječu na primjeru realnog zadatka iz prakse. Zadatak ovogodišnjeg natječaja je osmišljavanje kreativne, inovativne i neuobičajene marketinške strategije za savršenu telekom ponudu usmjerenu prema studentima za klijenta VIPnet d.o.o.

– Ovogodišnjim natjecanjem IdejaXica pred studente smo postavili pravi marketinški izazov na kojem će imati izvrsnu priliku demonstrirati svoje znanje i kreativnost. Studenti će uz osmišljavanje ponude naših proizvoda trebati predložiti i marketinšku komunikaciju koja treba biti nestandardna, inovativna i drugačija. Veliku važnost posebno će imati njihove ideje za korištenje neuobičajenih kanala komunikacije ili netipično korištenje uobičajenih kanala – upravo ono po čemu su specifične marketinške komunikacije Vipneta, a što je potvrđeno višestrukim IdejaX nagradama. Pobjednički tim ili osobu čiji rad bude proglašen najboljim nagradit ćemo novom generacijom tableta – Vipme Lenovo IdeaTab A5500, izjavila je predsjednica žirija Ivana Galić, rukovoditeljica Marketinških komunikacija Vipneta.

IdejaXica ove godine donosi nekoliko značajnih unaprjeđenja. Svi studenti i članovi tima koji prijave radove na IdejuXicu, ove godine dobivaju besplatnu kotizaciju za sudjelovanje na festivalu. S ciljem poticanja veće zapošljivosti studenata planira se pokretanje online zone mladih talenata na portalu Posao.hr koja će najboljim studentima natjecanja poslužiti kao platforma za predstavljanje potencijalnim poslodavcima. Unesene su izmjene i u sustav žiriranja pa će ove godine stručni žiri koji čine vrhunski stručnjaci iz područja marketinga, ocjenjivati radove i birati finaliste, dok će o pobjedniku odlučivati klijent, odnosno Vipnet. Finalistima natjecanja uz kotizacije će biti osiguran i smještaj u Rovinju za vrijeme trajanja Dana komunikacija.

Natječaj IdejaXica zajednički organiziraju HURA i IAB Hrvatska, a podržavaju ga najvažnije obrazovne institucije u zemlji sa stručnim opredjeljenjem marketinga, kao što su Ekonomski fakultet Zagreb (EFZG), Studij dizajna, Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM), VERN, WantAd School, Agora i drugi.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti koji studiraju u Hrvatskoj i studenti koji imaju hrvatsko državljanstvo, a studiraju u inozemstvu. Prijavitelji mogu biti pojedinci ili tim s najviše pet članova. Radovi se mogu predati do 15. travnja 2014. putem adrese elektronske pošte: idejaxica@idejax.com.

Više informacija na: danikomunikacija.com

>> Dani komunikacija u Rovinju od 15. do 18. svibnja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije