Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otvaramo li Pandorinu kutiju kada započinjemo digitalnu transformaciju?

Digitalna transformacija
Foto: GettyImages
28.02.2019.
u 14:00

Glavni govornik konferencije, prof. Joe Peppard iz MIT-a (SAD), s pravom je spomenuo da automatizacija nereda rezultira još većim neredom

Jedna od tema Predsjedničkog foruma na IEDC- Poslovnoj školi Bled, događaja koji okuplja c-suite menadžere iz CEE regije i šire, bila je digitalizacija kao investicija u promjene. Rasprava koja je bila pokrenuta tijekom foruma kaže da je danas gotovo svaka tvrtka - tehnološka tvrtka. Tehnologija nije usko grlo za transformaciju  nego vrijeme koje je potrebno organizaciji da se prilagodi promjenama.

Glavni govornik konferencije, prof. Joe Peppard iz MIT-a (SAD), s pravom je spomenuo da automatizacija nereda rezultira još većim neredom. Svaka organizacija na putu transformacije mora revidirati svoj poslovni model kako bi mogla iskoristiti dostupnu tehnologiju i dizajnirati digitalnu strategiju koja počinje temeljitim planiranjem, racionalizacijom operacija i procjenom KPI-jeva.

Jednako važno pitanje koje svakako treba imati na umu jest kako možemo bolje služiti našim klijentima.

Ono što znamo jest da bilo kakva promjena, svaka transformacija, a posebno digitalna transformacija, zahtijeva od ljudi da se brzo oduče, nauče i ovladaju novim vještinama. Najsigurnije okruženje za takvo učenje obično nude poslovne škole kao što je i IEDC na Bledu, u kojima se nude programi na temu digitalne transformacije. Jedan od tri modula koji pokriva IEDC je i digitalna strategija, koju predaje prof. Joe Peppard i započet će 11. travnja 2019.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije