Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO INSPEKTORAT

Opoziva se ova hrana za životinje: Utvrđena prisutnost pesticida klorpirifosa

Zagreb: Otvorenje novog Pet centra u Dubravi
Matija Habljak/PIXSELL
09.08.2022.
u 15:41

Detalji o opozivu dostupni su na mrežnim stranicama subjekta u poslovanju s hranom za životinje

Državni inspektorat RH izvijestio je u utorak o opozivu hrane za životinje VERSELE-LAGA Menu Nature, šareni suncokret, 1,5 kg, LOT: FH256, mađarskog proizvođača, zbog utvrđenog pesticida klorpirifosa.

Proizvod nije u skladu s EU Uredbom o maksimalnim razinama ostataka pesticida u ili na hrani i hrani za životinje biljnog i životinjskog podrijetla.

Detalji o opozivu dostupni su na mrežnim stranicama subjekta u poslovanju s hranom za životinje.

Proizvođač hrane za životinje, šareni suncokret koji se povlači, je BFB Plus Kft. iz Mađarske, a na hrvatsko tržište ga stavlja zagrebačka tvrtka PET NETWORK INTERNATIONAL d.o.o.

Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni proizvod, priopćeno je iz Hrvatske agencije za poljoprivredu i hramu (HAPIH).

>> VIDEO MUP objavio izvješće o nesrećama u prometu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije