Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Infrastruktura

Oko 170.000 kuna za gradnju trafostanice u Industrijskoj zoni Nemetin

Ivan Vrdoljak
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
03.11.2015.
u 14:41

Zemljište vrijedno 87 milijuna kuna darovala je Vlada RH prije tri godine Gradu Osijeku

Za izgradnju trafostanice u Industrijskoj zoni Nemetin kod Osijeka utrošit će se 170.000 bespovratnih kuna. Ugovor su potpisali ministar Ivan Vrdoljak i osječki gradonačelnik Ivica Vrkić.

Simboličan je ovo završetak prve faze ovog projekta. Zemljište vrijedno 87 milijuna kuna darovala je Vlada RH prije tri godine Gradu Osijeku.

– Postoje sada svi preduvjeti za reindustrijalizaciju Osijeka, privlačenje ulagača i zapošljavanje velikog broja ljudi. U zonama je slične veličine, poput varaždinske, oko 2500 tisuće zaposlenih – kazao je ministar Ivan Vrdoljak.

Sva bi infrastruktura trebala profunkcionirati nagodinu, usporedo s dolaskom ulagača, a “već postoje dva-tri ozbiljna ulagača”,  a s kojima kontaktiraju Ministarstvo te Agencija za investicije i konkuretnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije