Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Digitalizacija

Odsad možete i s karticom u pekaru

Pekara Dubravica
Foto: Pekara Dubravica
14.01.2019.
u 17:53

Novost u plaćanju za kupce pekare Dubravica.

Kako javljaju iz Pekare Dubravica kupci će odsad moći plaćati prehrambene proizvode karticama ili novom mobilnom aplikacijom.

Tako će se moći plaćati bez gotovine u svim poslovnicama, a od kartica se primaju Mastercard, Maestro i Visa kartice.

„Osluškujući tržište i potrebe naših kupaca, uvođenje kartičnog plaćanja i mobilne aplikacije bio je logičan korak u poslovanju, a glavni razlog novih pogodnosti bila je želja za maksimalnim pojednostavljivanjem procesa kupovine u našim poslovnicama. Nadamo se da će ova digitalizacija poslovanja olakšati kupnju s obzirom na užurban tempo života s kojim se susrećemo svakodnevno“, izjavio je suvlasnik Franjo Mikelec.

Što se tiče aplikacija ona će služiti kao zamjena za Dubravica prepaid i loyalty carda, a donijet će i mnoge pogodnosti kao što su mogućnost uplate sredstava bez dolaska u poslovnicu, uvid u aktualnu ponudu te pregled kataloga proizvoda, a bit će dostupna na Google Playu i App Storeu.

VIDEO - pogledajte zagrijavanje navijača uoči rukometne utakmice na Svjetskom prvenstvu protiv Makedonije

 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
19:21 14.01.2019.

Pekarnica. To je jedini točan hrvatski izraz. Pekara je ukorijenjeni srbizam.

LE
LeandroZG
18:19 14.01.2019.

svaka cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije