71 27°C
 • than:

  Dovoljno je da odeš na neki naš portal, da pročitaš vijesti i da si za sva vremena izbiješ iz glave opciju povratka. Jel' išta bolje nego prije 5 godine ? Ili prije 10 ? Ne, nego je sve gore i gore.

 • Tirano:

  U turizmu nismo ni počeli stvarati toliko potreban renome Zemlje! Dali je toliko teško, zimi, običi iznajmljivače koji prodaju smještaj, pregledati ga, bodovati ga, te formirati "fiksnu cijenu preko koje taj vlasnik ne smije ići"!? Znači 1,2,3,4,5,6 kvaliteta smještaja i ... prikaži još! točna cijena sa izvješenim cjenikom?! Dali tko kontrolira uplatu poreza za najam?! Ima li godišnji izvještaj, barem?! To su sve katastrofalne greške u turizmu? Nose li se cjenici ugostiteljskih objekata na uvid na ovjeru u Općinu i dali ih tko kontrolira!? Zadovoljava li usluga cijeni? Što to radi ministar turizma kad se tako stihijski vodi grana koja pridonosi veliku sumu novca u Budžet?! Kad se turizam dobitkom prepolovi, tada ćete cendrati!? Tko je kriv, zašto itd. itd!?

 • Avatar kiselica
  kiselica:

  Vrijeme prolazi, a nasi diskutiraju, stranci nas poucavaju, ali mi sve znamo jer smo najpametniji. Zamislite nase politicare kojim je dobro, zar mislite da oni problem kojeg ne osjecaju tretiraju ozbiljno, ma boli ih k.... za to.

Još iz rubrike Biznis

Adriadiesel
10
Karlovački Adriadiesel

Radimo motore od 80 tona. Besprijekorno su radili i u nuklearki u Černobilu

Cromaris
CROMARIS

Proizvodi dodane vrijednosti čine 43 posto prodaje, uskoro na tržištu novo skin pakiranje

Infobip
VELIKO PRIZNANJE

Financial Times označio hrvatsku tvrtku najvećim igračem u komunikacijskoj tehnologiji

8