Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaokret u upravljanju

Odlazak Dogana i Poldrugača iz uprave T-HT-a

Dino Dogan
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
14.02.2014.
u 10:20

Iz Uprave HT-a odlazi Dino Dogan, član uprave i glavni direktor za financije HT-a, a od kraja njegova mandata 31. ožujka, odgovornost će preuzeti predsjednik uprave i glavni direktor Davor Tomašković.

Osim zaokreta u poslovanju poslovno izvješće govori i o zaokretima u upravljanju.

Naime, istekom mandata odlaze dvojica članova uprave. Tako iz HT uprave odlazi Dino Dogan (na slici iznad teksta), član uprave i glavni direktor za financije HT-a, a od kraja njegova mandata 31. ožujka, do imenovanja novog člana odgovornost će preuzeti predsjednik uprave i glavni direktor Davor Tomašković. Isto tako s danom 14. ožujka 2014. prestaje mandat Božidara Poldrugača kao člana uprave i glavnog direktora za tehniku i informacijske tehnologije HT-a.

I njegove će funkcije preuzeti Davor Tomašković do imenovanja novog člana uprave.

>>HT dobit pala 15 posto, dividenda po dionici 9 kuna

>>Tomašković preuzima HT, Mudrinić u Bonn

Komentara 2

KA
kafka
10:47 14.02.2014.

Strana kompanija s hrvatskim imenom!? Kakva je to vijest? Kakve veze to ima s našim životima? To su unutarnje stvari te strane kompanije i nas samo zanima - koliko poreza su platili državi, - koliko je pala cijena njihovih usluga,ih usluga, - koliko su zaposlili hrvatskih građana i - planiraju li uvođenje najnovije tehnologije, snižavanje cijena i nova zapošljavanja. .

ST
stjepanovic
21:46 14.02.2014.

Recimo ovako...lova se drpila pa sad njihov BOSS.. rukuje se s europskim ljigavcima ..zuzvrat ce ga ubaciti negdje vani ...da ih financira.....nasim novcima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije