Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPORA U KARIJERI

Odabrane su kandidatkinje za projekt mentorstva: Ove mlade poduzetnice mentorirat će najuspješnije žene hrvatskog biznisa

Pixabay/Ilustracija
19.02.2021.
u 13:48

U sklopu projekta “Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama” treću godinu zaredom uspješne će mentorice pružiti potporu u karijeri mladim poslovnim ženama

Odabrane su kandidatkinje koje ćemo ove godine povezati u mentorske parove s nekima od najuspješnijih žena hrvatskog biznisa kako bi im svojim iskustvom i savjetima pružile potporu u ostvarenju vrhunske karijere. Talentirane mlade poduzetnice koje su se izdvojile svojom ambicioznošću i marljivošću sudjelovat će u trećem izdanju projekta „Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama“ u sklopu kojega Večernji list i časopis Zaposlena povezuju mentorice i poslovne žene.

Projekt je pokrenut s ciljem podizanja svijesti žena o važnosti mentoriranja te kako bi im se omogućio profesionalni razvoj i napredovanje. U prethodne dvije godine trideset je mentorica svojim dugogodišnjim iskustvom i bogatim znanjem pomoglo jednakom broju mladih poslovnih žena da ostvare svoje ciljeve brže i kvalitetnije, što će novih petnaest mentorica nastaviti činiti i u ovogodišnjem izdanju.

Među mnogobrojnim kandidatkinjama koje su ove godine pokazale rekordan interes za projekt, nije bio nimalo lak zadatak izdvojiti samo njih 15, no na kraju smo ipak morali donijeti odluku. I ove godine smo odabrali snažne, uspješne poslovne žene i perspektivne poduzetnice kojima će ovaj projekt omogućiti da iz prve ruke od uspješnih poslovnih žena dobiju jasne, konkretne, praktične i provedive savjete kako upravljati sobom i svojim timom, kako postaviti prioritete, kako uspješno delegirati te kako dobivati samopouzdanje i fokusirati se na bitno.

Mentorski parovi nalazit će se sljedećih pola godine prema svojoj dinamici te jednom mjesečno razgovarati o poslovnim izazovima i smjernicama za daljnji osobni i poslovni rast i razvoj. U nastavku slijede imena odabranih kandidatkinja, a na našem specijalu Mentorstvo među ženama možete upoznati naše ovogodišnje mentorice. Čestitamo odabranim kandidatkinjama i veselimo se zajedničkom druženju i mentoriranju.

 

1.     Nera Stipičević        

2.     Nensi Blažević            

3.     Katarina Kukuljan       

4.     Olivera Skočić            

5.     Letizia Zadravec         

6.     Karla Ressler

7.     Ivana Pavić                 

8.     Amalija Lovrić            

9.     Dora Dobrica              

10.  Tea Mršić                   

11.  Ivana Štulić                

12.  Mateja Rojko              

13.  Marina Suić Pastula   

14.  Kristina Vukas            

15.  Renata Salopek                 

 

                

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije