Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPORA U KARIJERI

Odabrane su kandidatkinje za projekt Mentorstvo, a mentorirat će ih najuspiješnije žene hrvatskog biznisa

Mentorstvo među ženama
Pixabay
31.01.2022.
u 09:49

U sklopu projekta “Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama” četvrtu godinu zaredom uspješne će mentorice pružiti potporu u karijeri mladim poslovnim ženama

Odabrane su kandidatkinje koje ćemo ove godine povezati u mentorske parove s nekima od najuspješnijih žena hrvatskog biznisa kako bi im svojim iskustvom i savjetima pružile potporu u ostvarenju vrhunske karijere. Talentirane mlade žene koje su se izdvojile svojom ambicioznošću i marljivošću sudjelovat će u četvrtom izdanju projekta „Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama“ u sklopu kojega Večernji list i časopis Zaposlena povezuju mentorice i poslovne žene.

Projekt je pokrenut s ciljem podizanja svijesti žena o važnosti mentoriranja te kako bi im se omogućio profesionaln razvoj i napredovanje. U prethodne tri godine, mentorice su svojim dugogodišnjim iskustvom i bogatim znanjem pomogle mladim poslovnim ženama da ostvare svoje ciljeve brže i kvalitetnije, što će novih šesnaest mentorica nastaviti činiti i u ovogodišnjem izdanju. Među mnogobrojnim kandidatkinjama koje su i ove godine pokazale rekordan interes za projekt, nije bio nimalo lak zadatak izdvojiti samo njih 16, no na kraju smo ipak morali donijeti odluku. I ove godine smo odabrali snažne, uspješne poslovne i perspektivne žene kojima će ovaj projekt omogućiti da iz prve ruke od uspješnih poslovnih žena dobiju jasne, konkretne, praktične i provedive savjete kako upravljati sobom i svojim timom, kako postaviti prioritete, kako uspješno delegirati te kako dobivati samopouzdanje i fokusirati se na bitno.

Mentorski parovi nalazit će se sljedećih pola godine prema svojoj dinamici te jednom mjesečno razgovarati o poslovnim izazovima i smjernicama za daljnji osobni i poslovni rast i razvoj. U nastavku slijede imena odabranih kandidatkinja, a na našem specijalu Mentorstvo među ženama možete upoznati naše ovogodišnje mentorice. Čestitamo odabranim kandidatkinjama i veselimo se zajedničkom druženju i mentoriranju.

1. Antonija Mastelić Milanović
2. Ana Balić
3. Anita Gulam Blečić
4. Chantal Holik
5. Barbara Bušić
6. Dražena Miletić
7. Dunja Bonacci Skenderović
8. Kristina Jaranović
9. Kristina Pavlić
10. Majda Milevoj Klapčić
11. Marina Milunić
12. Lucija Iličić
13. Nika Pintar
14. Sanja Ljubičić
15. Ivana Valter
16. Ivana Mitrić

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije