Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MENTORSTVO MEĐU ŽENAMA

Odabrali smo kandidatkinje za novi ciklus projekta Mentorstvo među ženama: Evo njihovih imena

Mentorstvo među ženama
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
06.03.2020.
u 09:15

U novom izdanju projekta u čijem je središtu važnost mentorstva za profesionalni razvoj, sudjelovat će talentirane i marljive poduzetnice

Nakon tek završenog izbora kandidatkinja, uskoro kreće novi ciklus projekta Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama, u kojem Večernji list i časopis Zaposlena povezuju mentorice i poslovne žene. Tijekom projekta razmjenjuju se iskustva i znanje, potiče profesionalni razvoj i stvaraju prilike za suradnju, a mentorstvo je proces od kojeg koristi imaju obje strane.

I ove godine smo odabrali snažne, uspješne poslovne žene i perspektivne poduzetnice koje ćemo povezati u mentorske parove. One će se tijekom šest mjeseci sastajati jednom mjesečno, razgovarati o poslovnim izazovima, nuditi smjernice za daljnji osobni i poslovni rast i razvoj. Poduzetnice koje su se prijavile ove godine doista su zanimljive, ambiciozne i dolaze iz različitih branši. Izbor je bio izrazito težak, no na kraju smo ipak morali donijeti odluku. U nastavku slijede imena odabranih kandidatkinja, a na našem specijalu Mentorstvo među ženama možete upoznati naše ovogodišnje mentorice. Čestitamo odabranim kandidatkinjama i veselimo se zajedničkom druženju i mentoriranju.

U projektu Mentorstvo među ženama sudjelovat će:

Ines Mošmondor

Marina Kolar

Jasminka Ćoza

Tamara Babun

Zrinka Boban

Otilija Laković

Ana Šerić

Marina Obradović

Branimira Pašalić

Jelena Kovačić

Helena Matuša

Ana Buljan

Andrea Cmrečki

Ivana Zec Škember

Ivana Bujas Rupić

Valerija Blašković

 

Čestitamo odabranima i veselimo se zajedničkom druženju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije