Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diferencirane cijene

Od ponoći Ina podiže cijene goriva na autocestama

INA, BENZINSKA
Martina PopovČIĆ/PIXSELL
20.06.2011.
u 20:33

Na dodatnih 20 postaja izvan mreže autocesta gorivo imati snižene cijene također 2 do 5 lipa, ovisno o lokaciji.

Ina će od utorka sukladno Pravilniku o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata propisanog od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva,  iskoristiti mogućnost diferenciranih cijena na određenim lokacijama, stoji u priopćenju poslanom iz Ine.

To znači da će INA na 37 postaja koja se nalaze na autocestama, podići cijene goriva za 2 do 5 lipa dok će na dodatnih 20 postaja izvan mreže autocesta gorivo imati snižene cijene također 2 do 5 lipa, ovisno o lokaciji.

Od ponoći 21. lipnja primijenit će se diferencirane cijene za goriva Eurosuper BS 95 i Eurodizel BS te Class goriva Eurosuper BS 95 Class i Eurodizel BS Class. Popis postaja s cjenikom goriva od ponoći će biti na Ininim Internet stranicama www.ina.hr

Iz Ine poručuju kako su lokacije postaja na kojima se primjenjuju diferencirane cijene odabrane sukladno okolnostima na mikro-tržištu, s posebnim naglaskom na mogućnost da se lokalnom stanovništvu omogući točenje goriva po nižim cijenama u odnosu na postaje koje se nalaze na autocestama.

Spomenute maloprodajne cijene vrijedit će do 27. lipnja kada slijedi uobičajena korekcija cijena goriva

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Bjeda
Bjeda
22:00 20.06.2011.

Mozda da taj novac ulozite u obnovu rafinerije u SIsku?

NI
nindža
22:07 20.06.2011.

taj novac bit će uložen u punjenje džepova istočnoeuropske mafije koja, zahvaljujući kradezeu i jadranki vlaisavljević, u hrvatskoj okreće lovu kakvu ni u jednoj zapadnoj državi ne može.

OB
-obrisani-
08:38 21.06.2011.

boli me ona stvar-mogu ga podignuti ko grci na 1.7 eura litru hehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije