Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niža stopa PDV-a

Od 1. prosinca ovaj poznati trgovački lanac snizuje cijene!

Lidl
Dusko Marusic/PIXSELL
29.11.2018.
u 11:17

Počevši već od 1.12. ove godine, Lidl će sniziti cijene svih navedenih proizvoda iz redovne ponude u pojedinoj kategoriji

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prvi će sniziti cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća te dječjih pelena, i to mjesec dana prije stupanja na snagu porezne reforme.

- U sklopu izmjena zakona o porezu na dodanu vrijednost, od 1. siječnja 2019., PDV na ove kategorije proizvoda past će s dosadašnjih 25 posto na 13 posto. Počevši već od 1.12. ove godine, Lidl će sniziti cijene svih navedenih proizvoda iz redovne ponude u pojedinoj kategoriji, čime će kupnja u Lidlovih 96 trgovina diljem Hrvatske biti još ugodnija i povoljnija. Lidl Hrvatska ovim je potezom još jednom dokazao da su mu kupci, uz zaposlenike, uistinu na prvom mjestu - priopćili su iz Lidla.

Porezna reforma, konkretno izmjene zakona o PDV-u, donosi smanjenje PDV-a na određene kategorije proizvoda s dosadašnjih 25 posto na 13 posto, na snagu će stupiti 1.1.2019. godine. Međutim, čak mjesec dana prije same reforme, cijene svježeg mesa i ribe, jaja, voća i povrća te dječjih pelena u Lidlu bit će osjetno niže.

Iz Lidla pozivaju sve kupce da se od subote, 1.12., i sami uvjere u nove, niže cijene u svim Lidlovim trgovinama. Svi proizvodi kojima je Lidl snizio cijenu, na policama će biti označeni posebnom oznakom „Lidl cijena“.

Pogledajte video: Što nam donosi smanjenje PDV-a

Ključne riječi

Komentara 5

GR
grodar
11:42 29.11.2018.

opet ce biti na proizvodu jedna cijena, a na kasi druga

HR
Hrvatska
12:02 29.11.2018.

Maric Zna! Bravo ministre legendo!Komunisti u SDP/u na aparatima. Maric ❤️❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije