Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetili smo veliku Nestléovu tvornicu u Bugarskoj:

'Novi potrošači diktiraju trendove i u proizvodnji slatkiša, sve mora i dalje biti ukusno, ali zdravije'

24.06.2022.
u 23:15

Prije 20-ak godina bilo je nezamislivo da netko na tržište lansira čokoladu s lavandom, chia sjemenkama..., a danas novi potrošači diktiraju trendove. I dalje sve mora biti ukusno, ali zdravije, što se, na kraju krajeva, vidi i po udjelima na tržištu i prihodima. Nestlé je u Hrvatskoj lani ostvario prihode od prodaje u iznosu od 40 milijuna švicarskih franaka, uz stvarni unutarnji rast od 11,2%. U kategorijama kave i žitarica prvi je na našem tržištu – s kavom (Nescafe) drži udjel od čak 44,4%.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:37 25.06.2022.

Najbolje je što manje konzumirati te šećerleme.Proizvođači koriste šećere,soju,i tko zna kakva ulja,a najmanje prirodni zaslađivač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?