Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HT nastavlja s broadbandizacijom Hrvatske

Novi paketi broadband pristup čine dostupnijim svim korisnicima s fiksnom linijom

broadband
Foto: PR FOTO
1/2
04.11.2016.
u 14:56

„Neograničeni pozivi i internet“ uključuje neograničene razgovore prema svim fiksnim i mobilnim mrežama unutar RH, neograničen internet promet te prilagođeni tablet za 60+; „Neograničeni pozivi uz TV“ uključuje neograničene razgovore prema svim fiksnim i mobilnim mrežama i više od 80 vrhunskih TV kanala; „Halo zovem sve“ s uključenih 100 minuta prema svima fiksnim i mobilnim mrežama, mogućnost pristupa internetu i mjesečni popust do 35 kn na cijenu HT električne energije

Prema istraživanjima Hrvatskog Telekoma, najveće promjene trendova u načinu konzumiranja telekomunikacijskih usluga događaju se kod korisnika fiksne usluge. To se vidi u potražnji za paketima koji će im dati još veći broj usluga i pogodnosti, a koje utječu na veću kvalitetu njihovog života i bolju povezanost s ljudima i informacijama koje samostalno odabiru.

Korisnici traže veću slobodu razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama, a danas je svaka treća fiksna linija broadband linija. Čak 30 posto svih novih korisnika broadbanda su korisnici stariji od 60 godina. Inače više od 50 posto tih korisnika nema adekvatan uređaj za korištenje interneta i ima strah od korištenja.

Također, 20 posto korisnika fiksne telefonije odabrat će broadband liniju ako ponuda uključuje kompjutor ili tablet. Prilikom mjerenja zadovoljstva uslugom, čak 75 posto korisnika Halo Super 60, koji uključuje 60 minuta samo prema fiksnoj HT mreži, izrazilo je želju za većom slobodom poziva prema fiksnoj i mobilnoj mreži.

U skladu s tim najnovijim korisničkim trendovima te dugoročnom strategijom za povećanje dostupnosti i korištenja brzog interneta, Hrvatski Telekom je za privatne korisnike samo govorne usluge, kreirao naprednije pakete s dodatnim pogodnostima:

  • „Neograničeni pozivi i internet“ za starije od 60 godina, po cijeni 169 kn uključuju neograničene razgovore prema svim fiksnim i mobilnim mrežama unutar RH, neograničen internet promet te posebno prilagođeni tablet s instaliranim aplikacijama za čitanje novina i komunikaciju s najbližima.

  • „Neograničeni pozivi uz TV“ po cijeni 169 kn uključuju neograničene razgovore prema svim fiksnim i mobilnim mrežama, više od 80 vrhunskih TV kanala te fiksni telefonski uređaj za jednu kunu ili 300 kn popusta za kupnju bilo kojeg kućanskog uređaja kod HT partnera Sancta Domenice.

  • „Halo Zovem sve“, koji od 1. siječnja zamjenjuje Halo Super 60, za 95 kuna sadrži 100 minuta prema svim fiksnim i mobilnim mrežama, mogućnost pristupa internetu i mjesečni popust do 35 kn na cijenu HT električne energije za postojeće i za nove korisnike HT energije

Korisnicima sva tri paketa na raspolaganju su pouzdani HT tehničari kako bi prilikom instalacije strah od nepoznatog u potpunosti bio otklonjen.

Trendovi pokazuju kako 10 posto korisnika godišnje gasi fiksnu liniju, a upravo je ona temelj za širenje dostupnosti brzog interneta u Hrvatskoj i stvaranja jakog digitalnog društva. „Želimo da svaka fiksna linija u Hrvatskoj bude broadband linija i zato smo se odlučili kreirati nove, naprednije pakete za naše korisnike. Svakom korisniku govornih usluga ponudili smo pristup brzom internetu u cijeni paketa, povoljniji tablet, značajno povećali broj minuta uključenih u mjesečnu naknadu za pozive prema svim fiksnim i mobilnim mrežama te povoljniju ponudu električne energije “, poručuje Richard Brešković, CMO Hrvatskog Telekoma.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije