Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
67 10°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Vito:

    HNB otkriva prikrivene naknade svih banaka u Hrvatskoj ::: Zanimljivost koju sam upravo primijetio i sad provjeravam - ovdje piše da je jedan komentar, a kad krenem komentirati tog prvog komentara nema.

  • Vito:

    HNB otkriva prikrivene naknade svih banaka u Hrvatskoj ::: Pitanje: ZAŠTO to HNB radi tek sada, nakon 28 godina od "samostalnosti" Hrvatske??? __ Davno je poznato da nas bankari pljačkaju za svaku uloženu jedinicu bilo koje valute. __ zagrebačka banka ... prikaži još! vam naplaćuje oduvbijek održavanje računa, održavanje e-računa, transakciju novca kod ulaganja na šalteru, transakciju novca kod podizanja na šalteru, transakciju novca kod ulaganja na automatu, transakciju novca kod podizanja na automatu, zamjenu popunjene knjižice, iako je knjižica "popunjena" čak nekad i manje od pola, jer "službenik/ca ili uređaj ne popuni svaku rubriku, ali nova knjižica je skupa i bez nje nema računa -- sad je to plastična kartica, ali i nju vam naplaćuju kad joj "istekne rok" __ Jedino što nisam saznao je naplaćuju li vam ulaz i izlaz u bankama u kojima su ugradili automatska vrata pa vas zatvore i "skeniraju" prije puštanja u prostor pljačke.

  • Vito:

    Da, nema provg komentara. __ ZAŠTO??? __ filip.horvat.925: prevara naivnog naroda __ To je bio prvi komentar __ Kome smeta ISTINA???

Još iz rubrike Biznis

ANTIDUMPING

SAD smanjio carinu na uvoz aluminija iz Hrvatske

BMW Group factory Leipzig
umjereni rast cijena

Nijemci očekuju inflaciju 3%, hrvatske prognoze 1%

Poljoprivreda
EK želi ograničiti izravne potpore

Ovo su rekorderi potpora u poljoprivredi, 10 najvećih povuklo 336 milijuna

5