Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova poslovnica Podravske banke predstavlja novu viziju poslovanja

Podravska banka
Foto: PR FOTO
1/6
PR
Autor
PR članak
03.10.2014.
u 16:31

Podravska banka u samom srcu Zagreba, u ulici Petra Preradovića 3, na Cvjetnom trgu, otvorila je novu poslovnicu jedinstvenog interijera s individualiziranom uslugom na najvišem nivou

Podravska banka u samom srcu Zagreba, u ulici Petra Preradovića 3, na Cvjetnom trgu, otvorila je novu poslovnicu, jedinstvenog interijera u Hrvatskoj.

Svojim postojećim i budućim klijentima nudi individualiziranu uslugu i konkurentan servis. Ljubazno i profesionalno osoblje, susretljiv i individualiziran pristup po mjeri svakog klijenta, osvježenje uz kavu i čokoladu te ugodan ambijent doprinosi posebnosti nove poslovnice. Specifičnost ove jedinstvene poslovnice je u visokom nivou usluge koju prati i sam interijer koji djeluje toplo i prijateljski.

POBA nudi potpun bankarski servis građanima i poduzetnicima. Obilježje male banke POBA-i omogućava lako prilagođavanje i kreiranje posebnih ponuda prema potrebama klijenata, dok istodobno širinom ponude i praćenjem najmodernijih trendova u bankarstvu konkurira velikim bankama.

Radi valorizacije identiteta i jačanja snage branda, ali isto tako i radi naglašavanja poruke da se radi o novim idejama Banke, činilo nam se potrebnim odmaknuti se od uobičajenog izgleda poslovnica. Želimo da se klijenti kod nas osjećaju dobrodošlima i da uvijek ponovo navraćaju kod nas. Želimo da ovdje, na Cvjetnom, popiju kavu s našim stručnim i ljubaznim osobljem, te dobiju uslugu kvalitete - više od očekivane. U interijer poslovnice utkali smo priču o povijesti banke - iz Podravine, kroz stoljetnu tradiciju i povjerenje koje je utkano u živote i poslovanje naših klijenata do moderne banke, koja nudi nove ideje te visoko kvalitetan i konkurentan servis, izjavila je Sanda Fuček Šanjić, izvršna direktorica razvoja i marketinga POBA-e.

Interijer nove poslovnice Podravske banke u srcu Zagreba osmislila je milanska arhitektica Elena Brusa Pasque koja je biranim arhitektonsko-dizajnerskim izričajem povezala tradiciju i suvremenost te stvorila sofisticiran prostor sa snažnom atmosferom koji odiše mirnoćom, sigurnošću, blagostanjem i povjerenjem.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?