Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontinuirani rad

Njuškalo dobio zlatnu Qudal medalju za najkvalitetniji internet oglasnik u Hrvatskoj

Njuškalo
Foto: Njuškalo
1/3
25.02.2021.
u 10:55

ICERTIAS ove prestižne značke dodjeljuje prema mišljenjima i iskustvima krajnjih potrošača koji u istraživanjima imenuju one tvrtke, proizvode i usluge za koje smatraju da im nude najvišu razinu kvalitete

Njuškalov kontinuirani rad na pomicanju granica digitalnog iskustva, kvaliteti korisničkih usluga i širenju ponude još jednom je prepoznat! Da se rad isplatio potvrdila je prestižna zlatna medalja Qudal QUality medAL 2021/2022 za najkvalitetniji Internet oglasnik , koju je dodijelio ICERTIAS, švicarska tvrtka za istraživanje kompanija, proizvoda i usluga.

ICERTIAS ove prestižne značke dodjeljuje prema mišljenjima i iskustvima krajnjih potrošača koji u istraživanjima imenuju one tvrtke, proizvode i usluge za koje smatraju da im nude najvišu razinu kvalitete.

Njihovo pitanje grupi od 1200 ispitanika, korisnika interneta iz Hrvatske, u novom istraživanju u siječnju 2021. godine glasilo je: „Navedite naziv INTERNET OGLASNIKA koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najvišu razinu UKUPNE kvalitete ponude, preglednosti, dizajna - jednom riječju - najkvalitetniji internet oglasnik u Hrvatskoj po vama je:”, a najčešći odgovor bio je - Njuškalo!

Korištena metodologija je CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Sva su pitanja bila otvorenog tipa te su, umjesto unaprijed ponuđenih odgovora, ispitanici samostalno unosili ono što smatraju najprimjerenijim odgovorom na pitanje, prema vlastitom iskustvu i mišljenju.

U Njuškalu ističu da su ponosni na priznanje koje je ujedno i rezultat svih brzih promjena i noviteta koje su uvedene u prošloj godini, kako bi svojim korisnicima pomogli u najizazovnijim vremenima, a istim tempom nastavljaju i u 2021. godini u kojoj će plasirati još naprednije digitalne proizvode!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije