Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zdravlje iznad profita'

Nesvakidašnji potez: Odlučili potpuno povući s tržišta sva svoja energetska pića

Radman's Drink
26.11.2019.
u 13:50

Jednostavno je došao trenutak kada smo u potpunosti trebali predodrediti smjer naše tvrtke i naših proizvoda, istaknuo je čelni čovjek tvrtke Radman's Drink.

Tvrtka Radman's Drink, proizvođač low calorie napitaka, ovih dana donijela je nesvakidašnju poslovnu odluku. Naime, uslijed sve više podataka o štetnosti energetskih pića po zdravlje ljudi, odlučili su potpuno povući iz prodaje, proizvodnje i s tržišta, sva svoja energetska pića.

„Da, nesvakidašnji potez svakako, međutim jednostavno je došao trenutak kada smo u potpunosti trebali predodrediti smjer naše tvrtke i naših proizvoda. Sve preostale količine energetskih pića na skladištu odlučili smo uništiti jer želimo ostati tvrtka koja brine o zdravlju naših kupaca. Na ovaj se način želimo jasno pozicionirati kao brend koji stvara nove zdrave trendove”, istaknuo je čelni čovjek Radman's Drink tvrtke.

Tvrtka Radman's Drink, prateći trendove, u startu je ponudila zdravu varijantu svojim kupcima. Bave se proizvodnjom napitaka raznih okusa koji umjesto klasičnog šećera, poznatog uništavača zdravlja, u sebi imaju prirodne zaslađivače poput steviol glikozida. Sve arome su prirodne, a sokovi ne sadržavaju nikakve konzervanse. Osim spomenutih napitaka smanjenih kalorija, Radman's Drink nude i prirodnu izvorsku vodu iz Alpi visokog ph faktora od 8,2 koja je puna dobrih minerala, kalcija, magnezija i kalija. Dodatna posebnost je ekološka osviještenost, obzirom da su sva pića pakirana u limenke (te pasterizirana), a ne u plastične boce.

„Zdravlje je iznad profita. Naši proizvodi su svi low calorie, pazimo na svaki detalj kako bismo u potpunosti ponudili proizvod koji je ukusan i – zdrav. Iako energetska pića bilježe veliki porast prodaje, mi smo ipak odlučili odreći se takvog profita. Ne želimo se uklopiti u nikakve tzv. „poslovne standarde“, ako su ti standardi suprotni onome u što vjerujemo. A vjerujemo da je zdravlje ljudi najvažnije“, zaključio je Radman.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije