Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemačka

Nestlé otvorio 50 mil. eura vrijedan novi pogon u tvornici pizze

Nestle (1)
Reuters/Pixsell
22.08.2013.
u 11:37

Investicijom u tvornicu smještenu u njemačkom gradu Nonnweiler povećana je proizvodnja Wagnerovih proizvoda, uključujući brendove Big Pizza, Piccolinis i Die Backfrische, te je otvoreno 50 novih radnih mjesta, priopćila je tvrtka

Nestlé, najveća prehrambena komapnija na svijetu u srijedu je u tvornici smrznutih pizza Wagner u Njemačkoj otvorila novi pogon vrijedan 50 milijuna eura, priopćili su iz te tvrtke.

- Investicijom tvrtke Nestlé u tvornicu smještenu u njemačkom gradu Nonnweiler povećana je proizvodnja Wagnerovih proizvoda, uključujući brendove Big Pizza, Piccolinis i Die Backfrische, te je otvoreno 50 novih radnih mjesta.

\'\'Ovo je najnaprednija linija za proizvodnju smrznutih pizza u Europi\", izjavio je prilikom svečanog otvorenja Werner Bauer, glavni direktor za tehnološke operacije tvrtke Nestlé, te je dodao: \"Ulaganja u tvornicu smrznutih pizza Wagner omogućuju nam da tržištu ponudimo inovativne pizze sa svježim namirnicama brenda Die Backfrische, koji je svakako jedan od najuspješnijih brendova smrznutih pizza lansiran u posljednjih nekoliko godina.\"

Ovo ulaganje dio je stalnih nastojanja tvrtke Nestlé da ojača svoju stručnost na području smrznute i rashlađene hrane - navode u priopćenju.

>> Merkel otvorila najveću tvornica Nestlé Dolce Gusta u Europi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije