Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Neka briga o rublju bude jednostavna

Gorenje WaveActive perilice rublja
Foto: Promo
30.09.2020.
u 09:56

Život može biti kompliciran i bez kućanskih obaveza, pa zašto ne bismo brigu o rublju učinili jednostavnom? Dopustite da se za to pobrine Gorenje, svojom novom generacijom perilica i sušilica rublja koje se mogu pohvaliti najnovijom tehnologijom osmišljenom kako bi pružile najbolju brigu i za najosjetljivije tkanine.

Uz novu Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate. SteamTech učinkovito njeguje rublje i uklanja nečistoće, bakterije, mikrobe i neugodne mirise te smanjuje gužvanje odjeće,  WaveActive bubanj u perilici i sušilici rublja donosi bolje rezultate pranja i mekše i zaglađenije rublje nakon procesa sušenja.

Perilice rublja mogu postati prilično glasne za vrijeme procesa pranja, a i velik su potrošač električne energije. Ipak, kod Gorenje WaveActive perilica i sušilica rublja to nije slučaj jer se mogu pohvaliti jedinstvenim bočnim stranicama StableTech i novim inverterskim PowerDrive motorom koji osigurava veliku uštedu energije budući da pomoću njega uređaji dostižu energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -50% u potrošnji energije za perilice te energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -10% u potrošnji energije za sušilice rublja. Štoviše, ovaj tihi ali snažan i učinkovit motor produžuje životni vijek perilica i sušilica rublja te osigurava tihi rad uređaja, kako vas ne bi ometao dok uživate u stvarima koje volite.

U razdoblju od 11.09. do 31.10. uz kupnju perilice i sušilice rublja WaveActive te registraciju računa, svaki kupac dobiva poklon - štapni usisavač SVC144FBK. Za više informacija posjetite www.gorenje.hr

Strojno pranje osjetljivog rublja uvijek je bila osjetljiva tema. Ipak, nove Gorenje WaveActive perilice rublja donose veliki val promjena budući da se mogu pohvaliti najnovijom tehnologijom pranja, osmišljenom na način da osigura optimalnu brigu čak i za najosjetljivije tkanine. Posebno se ističe inovativan jedinstveni oblik WaveActive bubnja karakterističan po svojem jedinstvenom uzorku u obliku vala, u kombinaciji s posebno oblikovanim 3D rebrima u obliku valova koji omekšavaju tkaninu i osiguravaju najnježniji mogući tretman rublja, donoseći istovremeno savršene rezultate pranja s minimalnim naborima. Nova generacija perilica opremljena je i tehnologijom IonTech koja uklanja 30% više mrlja uz najnježnije procese pranja. Optimalne rezultate pranja omogućuje snaga iona i ioniziranog zraka koji se upuhuje u vodu kako bi se bolje otopio deterdžent i kako bi ta otopina učinkovitije i ujednačenije prodirala u nečisto rublje.

Velika je novost i da sada možete strojno sušiti osjetljivo rublje bez ikakve bojazni. Sušilice rublja s toplinskom pumpom iz Gorenja suše rublje nježnije nego ostale konvencionalne sušilice. Temperatura u sušilici je oko 50 °C što omogućuje sušenje gotovo svake vrste rublja, štiteći istovremeno od skupljanja odjeće ili njezinog presušivanja. Štoviše, sušilice rublja s toplinskom pumpom energetski su izrazito učinkovite što donosi velike uštede u potrošnji električne energije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije