Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovina

Nastavlja se rat trgovačkih lanaca cijenama, Lidl ponovno u "akciji"

lidl
Davor Višnjić/Pixell
19.01.2010.
u 16:23

Trajno sniženje cijena brojnih proizvoda, koje smo započeli prošlog ponedjeljka, nastavlja se. Želimo potaknuti konkurenciju na hrvatskom tržištu - objašnjava sniženja Marin Dokozić, predsjednik uprave Lidla Hrvatska.

Nastavlja se rat trgovačkih lanaca cijenama, započet zbog dvoznamenkastog pada hrvatske maloprodaje i recesije. Hard-diskonter Lidl Hrvatska jučer je, kako tvrde, počeo s drugim krugom sniženja pojeftinivši, između ostalog, pšenično bijelo brašno i svježa jaja i do deset posto.

- Trajno sniženje cijena brojnih proizvoda, koje smo započeli prošlog ponedjeljka, nastavlja se. Želimo potaknuti konkurenciju na hrvatskom tržištu - objašnjava sniženja Marin Dokozić, predsjednik uprave Lidla Hrvatska, ističući kako, zahvaljujući Lidlovoj inicijativi, kupnja u Hrvatskoj iz dana u dan postaje znatno povoljnija.

- Time naglašavamo svoju težnju da ostanemo najpovoljniji ponuđač u Hrvatskoj - naglasio je Dokozić.

Lidl Hrvatska može ponuditi povoljnije cijene prvenstveno zbog savršenoga logističkog koncepta diljem cijele Europe, optimalnog asortimana, brze prodaje te raznih prednosti koje proizlaze iz mreže podružnica koje pokrivaju cijelu Europu, ističu u Lidlu. 

Završena je i velika Lidlova humanitarna akcija "Pomozimo kupnjom", kojom je prikupljeno više od dva milijuna kuna, a ovih bi dana, najavljuju, trebali biti predstavljeni i projekti kojima će se donirati prikupljen novac. Jedna od  donacija namijenjena je OŠ Nikole Hribara u Zagrebu za obnovu i osuvremenjivanje školske knjižnice.

Ključne riječi

Komentara 13

PU
pinjuhda_urednik
18:08 19.01.2010.

Zapravo može se ući na stranicu,ali usporedite HR trgovina sa trgovinama iz regije i dalje pa će te vidjeti razliku.Naši trgovci mogu spustiti cjene nekih proizvoda čak i do 50%,a ostale i do 20% ionako im radnici rade za crkavicu,bez uvrede!

PU
pinjuhda_urednik
18:13 19.01.2010.

A i ona pametni Šuker što ne spusti cigare na 12kn,pa bi država imala puno puno puno više novaca nego što sad dobiva na porezu na cigare i odmah bi smanjila šverc za 70%.A vi nepušači,neka nas deru na zdravstvenom osiguranju,a ne na cjeni cigara,

OB
-obrisani-
18:26 19.01.2010.

To je samo LI od LIDLA. .ebo ih Oliver.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije