Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U splitu

Nakon radnica, Turbo limač u rukama trgovačkog centra Joker

'11.04.2010., Zagreb - Trgovina Turbo limac u Avenue Mallu koja je opljackana. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
20.02.2012.
u 21:07

Radnice su poslane na godišnji odmor nakon čega što je službeno podnesen zahtjev za stečajem tvrtke Adria design koja je vlasnik trgovine

Radnice Turbo limača u centru Joker u Splitu, nakon što su provele gotovo tri tjedna dežurajući u trgovini, poslane su na godišnji odmor, nakon čega su radnici centra provalili u prostor i promjenili bravu, piše tportal.

>>Ne odlazimo dok ne dobijemo zaostale plaće i otpremnine!

Kako bi pokušale utjerati tri neisplaćene plaće, ali i otpremnine, trinaest radnica, mahom djevojaka, trudile su se sačuvati preostalu robu u trgovini, koje je bilo u vijednosti od 400 tisuća kuna, a nakon što je krajem prošlog tjedna i službeno podnesen zahtjev za stečajem tvrtke Adria design koja je vlasnik trgovine radnice su poslane na godišnji odmor.

U Jokeru se navodno u nedjelju navečer aktivirao protupožarni alarm zbog čega je voditelj održavanja razbio bravu i uništio alarm te novi ključ Turbo limača sada drži trgovački centar.

Više pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar madcap
madcap
23:27 20.02.2012.

Kerum je jako socijalno osjetljiv osim ako se ne radi o njegovim interesima ili njegovoj lovi. Ove radnice su sačuvale robu da bi se Kerum lakše naplatio a one će dobiti ćorak.

TS
Treći Svjetski Rat
13:12 22.02.2012.

Bilo bi dobro kada bi mi netko rekao gdje je kraj ovoj noćnoj mori! Otkazi na sve strane, ljudi ne mogu do svojih novaca, očajni građani se nemaju kome okrenuti... Pokušavam zamisliti našu budućnost za deset godina... Hoće li itko ostati živ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije