Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uredba vlade

Nakon INA-e oglasili se i iz Tifona: Premium goriva prodavat ćemo do isteka zaliha

Pojačana posjećenost na benzinskim postajama nakon što je vlada zamrznula cijene goriva
Marko Lukunic/PIXSELL
17.10.2021.
u 11:33

Sva naša EVO goriva sadrže aditive, no u premium gorivima njih ima više. Upravo na taj segment goriva odredbe propisane Uredbom imaju značajan negativan efekt, poručuju iz Tifona

Nakon INA-e i iz Tifona su se oglasili da bi uskoro moglo doći do nestašice premium goriva. Naime, priopćili su da će se nakon Uredbe Vlade njihova premium goriva, EVO Eurosuper 100+ Premium i EVO Eurodiesel Premium prodavati do isteka postojećih zaliha.

"16. listopada na snagu je stupila Uredba Vlade RH o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata. Nastavno na to, obavještavamo kupce da će opskrba gorivima EVO Eurosuper 95, EVO Eurodiesel i Eurodiesel plavi biti kontinuirana i neometana, dok će se naša premium goriva, EVO Eurosuper 100+ Premium i EVO Eurodiesel Premium prodavati do isteka postojećih zaliha.

Podsjećamo, sva naša EVO goriva sadrže aditive, no u premium gorivima njih ima više. Upravo na taj segment goriva odredbe propisane Uredbom imaju značajan negativan efekt, čime direktno nepovoljno utječu i na cjelokupno poslovanje, što za posljedicu ima privremenu obustavu opskrbe prodajnih mjesta premium gorivima.

Nadamo se skorom stabiliziranju situacije, a za sve novosti pratite naše službene kanale", priopćili su iz Tifona.

Ključne riječi

Komentara 27

LE
Lezerni
11:43 17.10.2021.

Nemate vi nikakva premium goriva, sva vaša goriva su nekvalitene brlje iz B.Broda!

BI
Borg i Hrvati
11:53 17.10.2021.

Htjeli ste zelene politike, sad ih izvolite platiti. Potrošnja nafte je na 98% one iz 2019. a cijene su 50% veće zbog uvođenja raznih ekoloških nameta kojima je cilj fosilna goriva učiniti neisplativim a zelenu energiju isplativom. U konačnici too znači skuplja energija za sve.

Avatar PapillonLionne
PapillonLionne
11:57 17.10.2021.

Da na tjedan dana prestanemo kupovati sve ono što nam zapravo ne treba da vidiš kako bi cijene išle dolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije