Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJERE PREVENCIJE

Nakon barijera od pleksiglasa, Spar i Interspar uvode dodatne mjere zbog koronavirusa

INTERSPAR
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/4
23.03.2020.
u 14:33

- Ovime osiguravamo dodatne mjere prevencije za sve naše kupce kako bi se u nabavci osnovnih namirnica u svim našim trgovinama osjećali što sigurnije - kazali su iz trgovačkog lanca

Kao dodatne mjere prevencije za sve kupce, Spar i Interspar odlučili su početi pekarske proizvode pakirati u jednokratnu ambalažu, a uvli su i pakiranja različitih doziranja i na suhu rinfuznu robu u košarama koja podrazumijeva orašaste plodove i sušeno voće.

- Ovime osiguravamo dodatne mjere prevencije za sve naše kupce kako bi se u nabavci osnovnih namirnica u svim našim trgovinama osjećali što sigurnije. U svim SPAR i INTERSPAR trgovinama osigurali smo i vizualne oznake koje kupce pozivaju na pridržavanje obaveznog razmaka od dva metra, te ih pozivamo da se odgovornim ponašanjem pridržavaju svih mjera zaštite koje propisuju nadležne službe. Na taj način štitite sebe, naše djelatnike, ali i cijelu zemlju, priopčili su iz kompanije - kazali su iz trgovačkog lanca.

Podsjetimo, od subote je u svim Spar i Interspar trgovinama počelo i postavljanje zaštitne barijere od pleksiglasa, kako bi se zaposlenicima koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućila dodatna zaštita.

VIDEO Trenutak potresa u jednoj od omiljenih zagrebačkih trgovina - Vrutku

Komentara 2

MA
maestral
12:14 24.03.2020.

Ovo je još jedan dokaz da će se iz ovog bogatiji izvući još bogatiji, a siromašniji još siromašniji. Ne može svako priuštiti ovakve mjere. Jasno je da ovi to čine, ne radi zdravlja ljudi, nego radi toga da budu konkurentniji.

MI
michael29
21:53 23.03.2020.

Treba i prodavacice u Tisku i In Novind itd isto zastiti sa plesiglasom.Fortenova grupa ce zastiti radnice Konzuma, a sta je sa Tiskom i ostalim firmama koje pripadaju njima??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije