Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLANTIC GRUPA

Najveći rast prihoda od Argete i pića

atlantic grupa
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
30.10.2019.
u 14:48

Posebno smo zadovoljni činjenicom da tržište kapitala prepoznaje naš ukupni rezultat pa smo u prvih devet mjeseci imali i povijesno rekordne vrijednosti dionice, ali i rekordni iznos dividende po dionici – komentirao je predsjednik uprave Emil Tedeschi

Atlantic Grupa u prvih je devet mjeseci 2019. ostvarila prihod od prodaje u iznosu od 4,012 milijarde kuna, što u odnosu na isto razdoblje 2018. predstavlja rast od 3,2 posto. Dobit iz poslovanja (EBIT) iznosi 452,9 milijuna kuna i veća je za 8,3 posto, dok neto dobit nakon manjinskih interesa iznosi 353,5  milijuna kuna i veća je za 11,6 posto u odnosu na usporedivo razdoblje prošle godine. 

– Posebno smo zadovoljni činjenicom da tržište kapitala prepoznaje naš ukupni rezultat pa smo u prvih devet mjeseci imali i povijesno rekordne vrijednosti dionice, ali i rekordni iznos dividende po dionici – komentirao je predsjednik uprave Emil Tedeschi.

Na ukupan rast prihoda od prodaje najviše su utjecala Strateška poslovna područja Delikatesni namazi s rastom od 9,3 posto i Pića s rastom od 4,8 posto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije