Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Online sajam POSLOVA

Najtraženiji kuhari, konobari i čistači aviona

Konobari u ugostiteljskim objektima na moru
Foto: Goran Kovacic/pixsell
31.01.2020.
u 00:15

Na sajmu portala MojPosao bilo je otvoreno 180 oglasa za posao u kojima se tražio veći broj izvršitelja, a prikupljeno je više od 8000 prijava za posao iz Hrvatske i susjednih zemalja

Online sajam poslova u turizmu Sezonac.hr, od 22. do 29. siječnja, posjetilo je 157.000 tražitelja posla. Svoje potrebe, mahom na recepcijama, u domaćinstvu, administraciji, održavanju, prodaji, skladištenju, te odjelima hrane i pića, iznijelo je 40 poslodavaca.

Na sajmu portala MojPosao bilo je otvoreno 180 oglasa za posao u kojima se tražio veći broj izvršitelja, a prikupljeno je više od 8000 prijava za posao iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Najposjećeniji izlagači bili su hotelske kuće i trgovački lanci u potrazi za kuharima, konobarima, sobarima, prodavačima i skladištarima, a poprilično zanimanje izazvali su i oglasi za rad na utovaru prtljage i čišćenju aviona na berlinskom aerodromu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:28 01.02.2020.

...i prostitutke ste zaboravili spomenuti, ...ovisi šta gostu treba u kojem trenutku"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije