Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top 25 trvtki

Najpoželjniji svjetski poslodavac je...

google
Reuters/PIXSELL
24.10.2013.
u 19:36

Iza Googlea slijedi SAS, institut za poslovnu inteligenciju i proizvodnju softvera

Povjerenje radnika u svoje šefove, mogućnost napredovanja, entuzijazam zaposlenika i timski duh bili su kriteriji u rangiranju

Među deset najpoželjnijih poslodavaca na svijetu samo je jedna kompanija iz Europe, a sve ostale su iz SAD-a, otkriva ljestvica koju je jučer objavila konzultantska tvrtka Great Place to Work. Po njima je najbolja tvrtka za rad Google koji je prošle godine zauzeo drugo mjesto. Iza Googlea slijedi SAS, institut za poslovnu inteligenciju i proizvodnju softvera. SAS je lani bio najpoželjnije mjesto za rad. Treći najpoželjniji poslodavac je NetApp, tvrtka specijalizirana za pohranu podataka.

Najpoželjniji europski poslodavac zauzeo je osmo mjesto. To je britanski Diageo, kompanija za proizvodnju žestokih pića. Među 25 najpoželjnijih su i Microsoft, Cisco, American Express, McDonald's, Coca-Cola... Kao kriterije za najbolje poslodavce uzimali su povjerenje radnika u šefove, mogućnost napredovanja, entuzijazam zaposlenika i timski duh.

>> Ovo je pet najomiljenijih brendova na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije