Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi biznismen

Najbogatiji Hrvat: Slijedim djedovu formulu – ulaži pametno, ne luduj

davor lukšić
Davor Višnjić/ PIXSELL
26.09.2012.
u 16:44

Ulaganje u Hrvatsku važan je obiteljski projekt. Za mene je to veliki izazov. Imam 29 godina i mogućnosti voditi vrlo veliki posao, ispričao je Davor Lukšić za Globus

Slijedim djedovu formulu uspjeha: ulaži pametno, strpljivo, ne luduj i ne pokazuj se previše, poručio je Davor Lukšić (29), najbogatiji Hrvat na svijetu u intervjuu za Globus. Prošla je godina otkad je unuk Andronika Lukšića, 29-godišnji biznismen Davor Lukšić, koji je nakon završenih studija radio u New Yorku i Londonu, preuzeo obiteljski posao u Hrvatskoj. Za Zagreb kaže da je predivan grad i da je sretan što živi u njemu.

 Govoreći o poslovnim rezultatima, Lukšić je rekao da je i u tom smislu zadovoljan. 

– I tu sam zaista zadovoljan onim što je u poslovnom dijelu napravljeno tijekom ove godine, i u Plavoj laguni i ALH (Adriatic Luxury Hotels), kao i u poslovanju s nekretninama, Excelsa Nekretninama. Prošla, 2011. godina već je bila dobra i mislili smo da će je biti teško nadmašiti, ali zasad se pokazuje da je 2012.godine još bolja (...) Za 2013.imamo čak i veće ambicije i nadamo se da će se nastaviti godine dobrih rezultata – napominje mladi biznismen.

Istaknuo je da je sretan što može nastaviti djedov posao i da je ulaganje u Hrvatsku za njega veliki izazov.

– Sjajno je što imam priliku živjeti i raditi u domovini svog djeda i na neki način nastaviti njegov posao. Ulaganje u Hrvatsku važan je obiteljski projekt. Za mene je to veliki izazov. Imam 29 godina i mogućnosti voditi vrlo veliki posao. Sve u svemu, osjećao sam da je vrijeme da to napravim, da se uključim u obiteljski biznis, i to u Hrvatskoj. Sve me to čini zaista sretnim – rekao je Lukšić za Globus.

>>20 razloga zašto 'obični smrtnici' nikad neće biti bogati poput nje

Komentara 27

Avatar Aristarh
Aristarh
22:36 26.09.2012.

Dobro je da gospodion Davor ne cijeni osobine ljudi ala Milanović pa ne daje ništa na njegovu izjavu u Saboru o povratnicima. Kod takvih vrijedi. Koliko si sposoban u biznisu toliko te cijenim. Milanovićeva izjava, bez zaleđa komunističke tajne policije, je samo tigar od papira. I to je veoma, veoma dobro, što je tako.

BA
bandido
17:23 26.09.2012.

Pa nije da sam ja prosjecni hrvatski rasist al ovaj decko mi se cini malo previse osuncan...

Avatar El Indio
El Indio
18:41 26.09.2012.

Sad ce cure i sponzoruse navalit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije