Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11. izdanje PMI Foruma

Nadogradite svoje znanje na stručnim radionicama PMI Foruma

PMI Forum
Foto: Promo
04.10.2017.
u 15:47

Ovogodišnje izdanje PMI Foruma donosi čak četiri cjelodnevne radionice koje pružaju praktična znanja koja možete odmah primijeniti u svakodnevnom poslovanju

11. izdanje PMI Foruma „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“, koje će se održati od 13. do 15. studenog u Plaza Event Centru u Zagrebu donosi čak četiri radionice. Na popularnim i uvijek punim PMI radionicama stječu se praktična znanja koja možete odmah primjeniti u svom poslovanju. Voditelji ovogodišnjih radionica su vrhunski domaći i strani stručnjaci: Željko Trogrlić, Stanislav Strešnjak, Tatjana Kotarski, Alfonso Bucero i Tihana Dragičević.

Prvi dan Foruma, ponedjeljak, 13. studenoga, donosi dvije cjelodnevne radionice koje će se paralelno održavati u dvoranama Plaza Event Centra: eksperti za agilno vođenje projekata Željko Trogrlić i Stanislav Strešnjak održat će radionicu Agilna procjena i planiranje, a Tatjana Kotarski, voditeljica projekata s višegodišnjim iskustvom na kompleksnim zadacima, naučit će vas osnove vođenja projekata prema PMI standardima na radionici Kako postati i ostati uspješan voditelj projekata.

Na radionici Agilna procjena i planiranje naučit ćete kako agilno voditi projekte, kako prikupiti zahtjeve i upravljati njima te ih pretvoriti u izvediv projekt. Radionica je interaktivna pa ćete stečeno znanje o principima i procesima moći odmah isprobati u praksi primjenom na nekoliko oglednih primjera. Tijekom radionice Kako postati i ostati uspješan voditelj projekata juniori i svi oni koji tek započinju karijeru u vođenju projekata steći će osnovno znanje, smjernice i praktične savjete kako izgraditi i unaprijediti vještine postizanja rezultata u kompleksnom projektnom okruženju. Polaznici će naučiti kako učinkovito upravljati od starta do ostvarenja cilja kroz različita područja znanja i faze upravljanja projektom. Razumijevanje koncepta projekta i projektne metodologije se bazira na PMI® standardima na temelju stručnog priručnika  „A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) - Sixth Edition“. Edukacija u trajanju od 8 sati idealna je i za sve kojima je cilj naučiti kako još bolje upravljati projektom, od projektnih administratora, koordinatora i poslovnih vlasnika do voditelja projekata koji imaju određeno iskustvo i pripremaju se za polaganje PMP® certifikata te žele osvježiti osnovna znanja. Naučite kako smanjiti vrijeme uhodavanja na novim projektima, usvojite znanje o PMI® procesnim grupama i područja znanja i primjenite ga na projektu te saznajte više o ulozi voditelja te ulogama i odgovornostima projektnog tima.

Završni Forumski dan u srijedu zatvorit će dvije radionice: međunarodni stručnjak i autor brojnih priručnika o upravljanju projektima Alfonso Bucero naučit će vas Kako razviti vještine utjecaja za uspješan projekt, dok će istovremeno Tihana Dragičević, coach, trener i learning consultant, voditi radionicu SDI: Zašto radimo to što radimo?

Na radionici Kako razviti vještine utjecaja za uspjeh projekta naučit ćete kako utjecati na druge, pozitivno usmjeriti utjecaj i biti još uspješniji. Neke od vještina koje ćete steći su i aktivno slušanje, razumijevanje koncepta integriteta i velikodušnosti, kako prepoznati neformalnu moć i pretvoriti viziju u stvarnost. Radionica SDI: Zašto radimo to što radimo? predstavit će moćan alat samoprocjene Strength Deployment Inventory® (SDI®) koji pomaže transformirati radno okruženje, međuljudske odnose i vaš život. Krize u projektnom timu najčešće rješavamo tek kad nastanu, no bilo bi bilo neusporedivo bolje biti korak ispred njih i spriječiti ih da se uopće razviju. SDI promatra naša ponašanja, ali i motivaciju u njihovoj pozadini te na taj način daje odgovor na pitanje zašto se određene osobe ponašaju na određeni način. Naučit ćete analizirati vlastitu i timsku motivaciju i ponašanja, kako spriječiti i upravljati konfliktima te kako osnažiti odnose i unaprijediti zadovoljstvo. Sva ta znanja kada ih primjenite mogu vam donijeti skladnije odnose, utjecati na učinkovitije upravljanje energijom u radu te u konačnici donijeti brže poslovne rezultate.

Broj mjesta na radionicama je ograničen pa požurite osigurati svoje mjesto prijavom online! Vidimo se na PMI Forumu u studenom!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije