Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZNIS-TEME

Na Weekend Media Festivalu o padu PR-a i usponu humorističkih portala

Weekend Media Festival
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
04.09.2014.
u 10:00

U Rovinju se od 18. do 21. rujna održava sedmi po redu Weekend Media Festival

Na ovogodišnjem, sedmom Weekend Media Festivalu, koji se od 18. do 21. rujna održava u Rovinju, sudjelovat će čak 130 predavača, gusto raspoređenih u pet dvorana. Neke od tema bit će je li PR u eri radikalne transparentnosti došao do svog prirodnog kraja, situacija u novinarstvu, ima li prostora za nove informativne kanale... Razgovarat će se i o usponu domaćih humorističkih portala (news bar, njuz.net), a oko čijih je britanskih pandana razvijena cijela industrija.

– Pozvali smo Davora Tomaškovića iz HT-a, Sanela Volarića iz Croatia osiguranja i Darka Kneza iz Konzuma, koji će raspravljati o restrukturiranju hrvatskog biznisa i prilagodbi svijetu brzih promjena – najavio je direktor programa Nikola Vrdoljak.

>> Sedmi Weekend Media Festival propituje nove modele komunikacije

>> Tajna uspjeha stručnjaka koji je podizao Nike, Diesel i Levi's

Komentara 1

NA
narod1
13:13 05.09.2014.

Jedina tema koju će festival izbjegavati je da već 6 godina padaju oglasni i PR budžeti. Sudeći prema toj činjenici ne bi trebalo organizirati festival nego mali domjenak s nogu, svatko nosi jelo i piće od kuće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije