Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADARSKI ARHIPELAG

Nude posao na prekrasnom otočiću: 'Upusti se u idiličnu avanturu'

Sestrunj
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
03.04.2019.
u 14:45

Sve što trebaš je odlučiti se upustiti u takvu idiličnu avanturu. A ta avantura zove se trgovac/trgovkinja na otoku Sestrunju. Mjesni odbor u potrazi je za osobom koja bi radila u trgovini mještovitom robom u jednom lokalnom trgovačkom lancu - stoji u oglasu.

Na Sestrunju, jednom od najmanjih i najljepših naseljenih otoka zadarskoga arhipelaga, traže čovjeka za "avanturu" - to jest posao trgovca, odnosno trgovkinje.

Na Facebook-stranici otoka objavili su oglas u kojem nižu prednosti rada na prekrasnom otočiću.

- Zamisli da imaš posao na otoku u zadarskom arhipelagu, osiguran stan na cijelu godinu dok radiš i plaću za ono što radiš. Uz to idu i sunce, more i netaknuta priroda. Sve što trebaš je odlučiti se upustiti u takvu idiličnu avanturu. A ta avantura zove se trgovac/trgovkinja na otoku Sestrunju. Mjesni odbor u potrazi je za osobom koja bi radila u trgovini mještovitom robom u jednom lokalnom trgovačkom lancu - stoji u oglasu.

Kako navodi portal Naši Školji, trgovina se nalazi u Prisligu, a trgovac će dobiti dvosobni stan koji je prije dvije godine u nekadašnjoj školskoj zgradi kompletno uredila i renovirala Općina Preko.

Oglas traje dok se ne nađe osoba koja bi radila taj posao, a za sve informacije i preporuke zainteresirani se mogu javiti na email mo.sestrunj@preko.hr ili u inbox stranice na Facebooku

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 4

AI
airbender
15:20 03.04.2019.

avantura života! dnevno 3 covjeka, koji ce te još usput i poprijeko gledati jer ne govoris njihovim narjecjem... najbolje ide kruh, mlijeko i novine, dopodne, popodne nema posjetitelja...

OB
ObrenM
07:20 04.04.2019.

Steta sto ovdje nema policije,da napravi red kod ovolike navale za radno mjesto sa placom do 3000 kuna.Posebice ce standardu pomoci lijep pogled,more i morski zrak.

BA
BakaMraz
16:14 03.04.2019.

Prepostavljam, za dostojanstveni minimalac, kako ponosno izvali Njonjo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije