Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
98 1°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • okolo:

  nevjerojatna je mržnja istih prema bilo kavom napretku, bilo kakvoj pozitivi u hrvatskoj.. istina je da puno stvari ne štima, da se ne radi kako bog zapovijeda...no svaku dobru vijest bilo da se radi o sportu, ekonomiji, kulturi..dočekati na nož.. ... prikaži još! bolešČina, mržnja, navika?

 • Kamocemo_voli_ga:

  Sad je Švicarska na dohvat ruke.Samo još malo,koji dan i evo.......Izišlo se iz kontejnera...Negdje sam pročitao da je izjavio kako je žrtvovao Uljanik za kreditni rejting..... A, da vam netko kaže da nije žrtvovao samo uljanik, nego i umirovljenike koje ... prikaži još!je je doveo na prosjački štap,.... da je razorio zdravstveni sustav,... da je ubijao ljude, zbog katastrofalne zdravstvene zaštite, da je mortalitet u nas učin io skoro najvećim u Europi,... da je žrtvovao oko 300 000 građana, koje je otjrao iz zemlje, da je žrtvovao socijalno ugrožene jer HR socijalnu politiku niti nema, sve je u rasulu..................... to su rezultati Plenkovićeve i Marićeve štednje kako bi se danas hvalili rastom kreditnog rejtinga........... I točno je rekao Bernardić: za kreditni rejting su se borili kako bi mogli dizati kredite i i dalje zaduživati buduće generacije........................ Sam naziv "kreditni rejting", jasno objašnjava da im je važno samo da mogu opet dizati kredite.

 • Avatar Zvjerinjak1
  Zvjerinjak1:

  Nikakve agencije nisu potrebne da bi nas uvjeravale jeli Hrvatska na dobrom ili lošem putu. Samo treba pogledati Slavoniju, Liku ili Dalmatinsku Zagoru i sve će vam biti jasnije. U Hrvstskoj živimo mi, a ne razne strane agencije. Pravna sigurnost ... prikaži još! (nema je) i radterećenje gospodarstva (najopterećenije je u EU) je ono što tanima investitore, a ne neke prognoze stranih rejting agencija.

Još iz rubrike Biznis

Mlijekomat
STIŽU POTPORE

OPG-ovima za mljekomate, jajomate... 5000 kuna pomoći

Mark Zuckerberg
POČETKOM IDUĆE GODINE

Kriptovaluta libra bi mogla krenuti u siječnju, strahuje se da će ugroziti stabilnost financijskih sustava

omco croatia
Omco preuzeo Amerikance

Svaka deveta boca na svijetu dolazi iz kalupa ovih Zagoraca

31