Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Moderna arhitektura u predgrađu metropole

Pazman - projektni biro
Foto: Promo
1/7
13.02.2020.
u 12:22

Kako u današnje vrijeme do 120m2 impresivnog stambenog prostora po prihvatljivim cijenama

Razgovarali smo s Pazman - projektnim biroom, kojeg čine visokoobrazovani ljudi koji aktivno surađuju sa specijaliziranim ekspertima u svim fazama izrade projekata, postižući najkvalitetniji rezultat s ciljem ispunjavanja svih želja i potreba svojih klijenata.

Foto: Arena Hospitality Group

“Osim predanosti i stručnosti kod izrade projekata, vrlo nam je važan profesionalan pristup klijentu čije želje i potrebe pomno osluškujemo i u konačnici realiziramo u skladu sa zakonskim propisima. Kod nas ne postoje nerješivi problemi. Kod nas se i najmanji detalji razrađuju u dogovoru s klijentom. Kao primjer naveli bismo jedan od zadnjih projekata na kojima smo radili, projekt dvojnih objekata privatnog investitora iz Dugog Sela. Od samog početka naša vizija i vizija investitora poklapale su se gotovo u potpunosti. Naime, u današnje vrijeme kad cijene nekretnina po Zagrebu divljaju, investitor se odlučio krenuti u gradnju dvojnih objekata u Dugom Selu s ciljem da ponudi nešto što se teško može naći u metropoli po prihvatljivim cijenama. Posebno smo ponosni na ovaj projekt jer smo uspjeli pomiriti želju investitora da objekti izgledaju moderno I imaju sve blagodati modernog načina života, a da kvadratura ne bude nepotrebno velika. Tako smo došli do rješenja koje se svelo na 120 m2 po stambenoj jedinici što uključuje I garažu. Svaki centimetar iskorišten je u potpunosti.

Foto: Arena Hospitality Group

Svaka stambena jedinica se sastoji od „open space“ dnevnog prostora s izlaskom na terasu i dvorište, WC-om te spremištem. Na katu se nalaze tri prostrane spavaće sobe, kupaona s modernom „walk-in“ tuš kabinom, te vešeraj. Budući stanari će nam zasigurno biti zahvalni kada zimi budu sjedali u svoje vozilo u grijanoj garaži! Svaka stambena jedinica ima i 120m2 dvorišta s prekrasnom terasom. Objekti se nalaze u mirnom obiteljskom naselju, a u najbližoj okolici se nalazi i sav potreban sadržaj: gradski i privatni vrtić, osnovna škola, dom zdravlja, veliki trgovački centar mješovite robe, športski centar, a na svega par minuta automobilom nalaze se svi važniji gradski sadržaji te željeznički kolodvor. Spomenimo da će vas prigradski vlak dovesti u samo središte Zagreba za tek 19 minuta!

Foto: Arena Hospitality Group

Investitor je inzistirao na korištenju vrhunskih materijala pa će se tako na podovima  naći bambus parketi, vrhunska keramika u kupaonama, Salamander stolarija 1. klase s aluminijskim roletama na električno dizanje, video nadzor i alarm, vanjska rasvjeta u četiri točke. Podno grijanje će biti napravljeno u cijeloj kući, dok će garažu grijati radijator. Kako s prednje strane postoje balkoni, naša ideja je bila da se ograda balkona napravi iz stakla, što cijeli objekt estetski podiže na viši nivo. Sve u svemu, cijeli objekt dobro je osmišljen i ne sumnjamo kako će ga tržište prepoznati. Zahvalni smo našem klijentu što je prepoznao našu kvalitetu i angažirao upravo nas. Više detalja o ovom projektu možete vidjeti na www.neomax.hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije