Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obišao tvrtke

Ministar Vrdoljak u Varaždinu: Uspjeh je atipičan za Hrvatsku

Vrdoljak, Solvis (1)
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/3
02.05.2013.
u 19:15

Ministar Ivan Vrdoljak danas je obišao varaždinsku tvrtku Solvis i posjetio posrnuli Varteks

Imaju dobru zaposlenost i dobre narudžbe, čak i šire proizvodnju i moram priznati da to, nažalost, izgleda atipično za Hrvatsku – rekao je danas ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak nakon što je obišao varaždinsku tvrtku Solvis.

Vrdoljak je u sklopu boravka u Varaždinu posjetio i posrnulu tekstilnu kompaniju Varteks. Potvrdio je da se vode intenzivni pregovori oko osiguravanja kredita koji je Varteksu nužan da pokrene proizvodnju.

– Država je spremna pomoći i dati garanciju Zagrebačkoj banci – kazao je Vrdoljak dodavši da bi država kao garanciju za kredit od pet milijuna eura najvjerojatnije uzela neku od Varteksovih nekretnina. Kazao je kako će zato Ministarstvo organizirati, najkasnije u utorak, sastanak predstavnika Varteksa, Ministarstva financija i Zagrebačke banke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije