Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovina

Mercator ove godine planira otvoriti tri nove trgovine u Hrvatskoj

Mercator
Pixsell
28.01.2010.
u 13:43

Kao i u svim ostalim Mercatorovim trgovinama, ponuda će sadržavati više od 60 posto proizvoda domaćih proizvođača i proizvode Mercatorove trgovačke marke.

Mercator-H planira u ovoj godini otvoriti tri nove trgovine u Hrvatskoj, i to u Zagrebu, Rovinju i Biogradu, priopćeno je danas iz Mercatora.

Danas je Mercator otvorio novu trgovinu na Zavrtnici u Zagrebu, gdje će kupcima koji danas budu kupovali biti uručeni prigodni pokloni i popusti.  

- Kao i u svim ostalim Mercatorovim trgovinama, ponuda će sadržavati više od 60 posto proizvoda domaćih proizvođača i proizvode Mercatorove trgovačke marke, poručuju iz Mercatora.

Mercator-H trenutačno ima 186  prodajnih prostora na 148.000 kvadratnih metara površine u 75 gradova Hrvatske. Mercator Grupa, koje je Mercator-H dio, u 2009. je imala više od 21.000 zaposlenika, a u tri prva kvartala lanjske godine ukupni je prihod grupacije iznosio 1,9 milijardi eura.

Ključne riječi

Komentara 5

BR
brathrvat
14:08 28.01.2010.

Meni se jako sviđa kupovati u Merkatoru imaju jako dobru robu i daju ti kreditni karticu s kojom kupuješ u njihovim maketima i platiš mjesećno što si potrošio.

Avatar punkufer
punkufer
14:09 28.01.2010.

Ne treba kupovati apsolutno ništa u slovenskim trgovinama i od slovenskih proizvođača. NIŠTA! Dok Slovenija ne promijeni politiku prema Hrvatskoj i ne odrekne se teritorijalnih težnji. Blesavo je kupovinom njihovih proizvoda i ostavljanjem novca u njihovim trgovinama financirati njihove političarečare koji nam žele oteti dio zemlje.

BR
brathrvat
14:17 28.01.2010.

@punkufer Da nisi iz Be-Ha seljaćino jedna! Mercator zapošljava domaću radnu snagu i prodaje domaće proizvode te puni domaći proračun!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije