Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epidemija koronavirusa

Marinada preuzima robu koja se na tržnicama više ne smije prodavati

Tržnica u Šibeniku
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/5
23.03.2020.
u 15:43

Ovim potezom želimo uspostaviti suradnju sa svim poljoprivrednim proizvođačima diljem Hrvatske, koji zbog predmetne odluke, neće moći svoje poljoprivredne proizvode plasirati na tržište kroz dosadašnje kanale prodaje, poručuju iz tvrtke

Tvrtka Marinada objavila je danas kako je, nakon odluke Stožera civilne zaštite RH da se od danas zatvore sve tržnice, kao jedne od mjera u borbi protiv širenja epidemije koronavirusa, spremna otkupiti voće i povrće od poljoprivrednih proizvođača, bili oni njihovi kooperanti ili ne. Standardizirat će proizvode koliko je to moguće i isporučiti na tržište. U dogovoru s Konzumom i drugim kupcima, njihov prodajni asortiman prilagodit će se robama koje će se kroz ovu mjeru otkupiti.

- Ovim potezom želimo uspostaviti suradnju sa svim poljoprivrednim proizvođačima diljem Hrvatske, koji zbog predmetne odluke, neće moći svoje poljoprivredne proizvode plasirati na tržište kroz dosadašnje kanale prodaje. U trenutnoj situaciji nužno je voditi brigu o sigurnoj i dostatnoj opskrbi stanovništva, što mi kao tvrtka i činimo, a ističemo da je Marinada i inače važna karika u lancu opskrbe tržišta voćem i povrćem, no posebno sada - kazali su iz Marinade.

Za sve dodatne informacije poljoprivrednim proizvođačima na raspolaganju stoje djelatnici Marinade, a kontakti otkupnih centara nalaze se na web stranici www.marinada.hr.

Tržnica u Šibeniku
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije