Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljudski resursi

Marija Felkel nova članica uprave HT-a

marija felkel
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
09.12.2015.
u 13:30

Na tu poziciju Felkel je imenovao Nadzorni odbor HT-a na sjednici u srijedu i to na razdoblje od tri godine koje počinje s 18. siječnjem 2016.

 Marija Felkel nova je članica Uprave Hrvatskog telekoma (HT) za ljudske resurse koja će tu poziciju preuzeti 18. siječnja iduće godine, izvijestili su srijedu iz HT-a.

 Na tu poziciju Felkel je imenovao Nadzorni odbor HT-a na sjednici u srijedu i to na razdoblje od tri godine koje počinje s 18. siječnjem 2016.

 Za Felkel iz HT-a navode da je diplomirala na zagrebačkom Pravnom fakultetu 1998., a karijeru počela u Ministarstvu unutarnjih poslova u području radnih odnosa policijskih službenika, nakon čega je od 2004. u Siemens grupi bila na rukovodećim poslovima upravljanja ljudskim resursima.

 Predsjednik Uprave HT-a Davor Tomašković ocjenjuje da se radi o menadžerici s bogatim iskustvom u području ljudskih resursa, od toga preko deset godina u međunarodnoj kompaniji, koja je prošla sve menadžerske pozicije, od rukovoditeljice upravljanja kadrovima do direktorice ljudskih resursa.

 Iz HT-a podsjećaju da sa 16. prosincem ove godine u sastav Nadzornog odbora HT-a ulazi Mark Stehle, izabran na glavnoj skupštini 29.  travnja, umjesto Ralpha Rentschlera čiji mandat istječe 15. prosinca.

>> Hrvatski Telekom migrirao svoju fiksnu mrežu u All-IP okruženje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije