44 -1°C
 • microlion:

  Ono što su novinari zaboravili spomenuti jest da je Slovenija prije par godina sama zablokirala talijanski LNG u Trstu jer je kao štetan za okoliš u Tršćanskom zaljevu. A sad hoće graditi u Kopru koji valjda nije u Tršćanskom zaljevu. Slovenska posla.

 • IvanLu:

  Briga politicke elite za razvoj Hrvatske. Nemaju vremena za takve gluposti jer su usredotoceni na kradu i sticenje udbasko-lopovski struktura. Pa sto mislite zasto arbitraza - vazan je Slovencima samo koridor (junction) zbog Luke Kopar koja 6x ima veci promet ... prikaži još! od Luke Rijeka! A nema ni dubinu mora da moze prihvatiti sve brodove poput nase. Dati ce samo neki sitnis nasem sljamu i ode i LNG kod njih. Ovoj zemlji je Bog davno okrenu leda zbog toliko ljudskog otpada u njoj.

 • Avatar heyhay
  heyhay:

  Potpora za Koper od Njemačke i Rusije je da Hrvatsku-Poljsku incijativu triju mora ukinu i da njemac opet bude glavni u Europi i da onda rus pridobije njemca da mu ovaj ukine sankcije ,a onda ovih 12 zemalja (triju mora) ... prikaži još! bile bi im sluge,to amerikanac neće dopustit nego će izgraditi terminal na Krku i slovenci neće dobiti izlaz na otvoreno more za svoj lng Koper

Još iz rubrike Biznis

Ante Ramljak
4
Što nakon Ramljakove ostavke

Nagodba nije ni blizu dogovora, povjerenika čeka ozbiljan posao

Uspješna godina za EKO MEĐIMURJE d.d.
PROMO

Naši radnici-majstori već sada ostvaruju neto primanja veća od 1000 EUR-a

Konferencija Iskustva Poljske u pregovaračkim procesima
Poljaci savjetuju:

Ulažite u pametne ljude da biste izvukli najviše iz EU

2