Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ljerka Puljić na čelu NO-a grupe Adriatica.net

adriatica.net
Marko Lukunić
12.01.2010.
u 14:45

Ljerka Puljić iz Agrokora, Hrvoje Vojković iz Croatia osiguranja, Miho Glavić iz AWT Internationala, Ivan Leko iz HUP-a Zagreb, Stjepan Orešković uime Slobodne Dalmacije i EPH, Zdravko Pavić ispred Saponije Osijek te Ivana Pokrovac uime radnika, novi su članovi NO-a.

Grupa Adriatica.net održala je skupštinu dioničara na kojoj je imenovan novi Nadzorni odbor na čijem će čelu biti Ljerka Puljić, starija izvršna direktorica za strategijske poslove koncerna Agrokor.

Uz nju su u članstvu NO-a i Hrvoje Vojković, predsjednik uprave Croatia osiguranja, Miho Glavić, predsjednik uprave AWT Internationala, Ivan Leko, član uprave HUP-a Zagreb, Stjepan Orešković, predsjednik Nadzornog odbora nakladničke kuće Slobodna Dalmacija, a ujedno i predsjednik Odbora direktora EPH te Zdravko Pavić, predsjednik Nadzornog odbora Saponije Osijek i predstavnik Jollyja u NO-u Adriatica.neta. Sedmim članom odbora imenovana je Ivana Pokrovac, predstavnica radnika.

Odmah po izboru održana je i prva konstituirajuća sjednica novoga Nadzornog odbora na kojoj je Ljerka Puljić imenovana predsjednicom, a Stjepan Orešković imenovan je zamjenikom predsjednika Nadzornog odbora.

Prva faza dokapitalizacije Adriatica.neta vrijedna 29 milijuna eura završena je krajem godine, a sljedeća faza očekuje se tijekom ove godine.

Komentara 1

IN
insekticid
15:18 12.01.2010.

kolika mesečna primanja imaju ovi partizanski kanibali? da li istina da ovi drugovi jedu meso hrvatske sirotinje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije