Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mursko Središće

Litra magarećeg mlijeka i do 400 kuna

tamara vinko
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
14.02.2015.
u 17:00

Tamara Vinko na obiteljskom imanju preuzela je brigu o magarcima

Proizvođači magarećeg mlijeka nemaju problema s niskim otkupnim cijenama. Litra postiže cijenu od oko 400 kuna! U obitelji Vinko iz Murskog Središća o većim količinama mlijeka zasad samo maštaju jer bi trebalo hraniti i mnogo više od pet magaraca, koliko ih trenutačno imaju.

– Na dan dobivamo od dva do tri decilitra. Krenuli smo s manjim brojem životinja, a vidjet ćemo kako će se posao razvijati. Kupaca ima, iako se o magarećem mlijeku kod nas malo zna – kaže Tamara Vinko, studentica četvrte godine Učiteljskog fakulteta, koja je na obiteljskom gospodarstvu preuzela brigu o magarcima.

>> Magareće mlijeko vrhunski je lijek, a litra stoji 400 kuna!

Komentara 2

Avatar pege25
pege25
17:39 14.02.2015.

Koliki je poticaj po magarcu ?

TA
Tamara7
11:24 15.02.2015.

Za točnu informaciju kupcima: litra mlijeka kod nas je 300kn. Tamara Vinko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije