Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve su prijavili

Važno upozorenje Lidla kupcima

Lidl
Dusko Jaramaz/PIXSELL
16.05.2019.
u 14:58

Kako bismo osigurali svoju vjerodostojnost i zaštitili vas od prijevara, lažna stranica je prijavljena, napisali su u objavi

Na svom Facebooku Lidl je objavio upozorenje kupcima da su se pojavile lažne stranice trgovine Lidl pod nazivom Lidl-Hrvatska, s kojom se lažno predstavljaju i dijele nagrade. Sve su prijavili.

"Poštovani kupci, zbog pojave lažne stranice trgovine Lidl pod nazivom Lidl-Hrvatska, s kojom se lažno predstavljaju i dijele nagrade, upozoravamo vas kako je ovo jedina službena stranica Lidla. Kako bismo osigurali svoju vjerodostojnost i zaštitili vas od prijevara, lažna stranica je prijavljena", napisali su u objavi.

 

Ključne riječi

Komentara 9

AN
AnteizmalogZGa
19:55 16.05.2019.

Dragi moj zagorec....vidim ogorčen si, i ništa ti ne valja. Neznam zašto, kad postoji mogućnost otići iz ove "zle" države....."gnojšćine" ...Pa odi. Ostati će komad kruha nekom tko ga zaslužuje. A vi svi koji pljujete po svojoj domovini, razmislite malo.....Nije li sve ovo k nama došlo iz vaših vrlih zapadnih Amerika ....Njemačke ...Irske.....prema kojima hrlite (da bi sa osam kompića u jednoj sobi glođali paštetu)?!!!! I od kuda ti ideja da je ova provala na lidlove stranice organizirana iz "zle" Hrvatske?!!!! Odi široko ti polje. Bez takvih će nam država biti bolja!!!!!!!

Avatar Le-Freak
Le-Freak
07:04 17.05.2019.

Kinezi sve kopiraju.

PR
PrimoracRi
14:56 17.05.2019.

Svaki put kad uđem u Lidl shvatim s koliko malo para životarim."povoljno" nas šopaju švapskim smećem samo što su par kuna jeftiniji,. Koliki imaju proft mogli bi za stvarno organizirati kakve male nagradne igre ili popustiće ono 10%itd , daa se sirotinja rvacka veseli. Čemu onda lažne stranice. lebte lidl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije