Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojne pogodnosti

Lidl Hrvatska četvrtu godinu zaredom povećava plaće te isplaćuje 13. plaću

Lidl
Lidl Hrvatska
01.03.2021.
u 16:35

U proteklom se razdoblju Lidl istaknuo i društveno odgovornim poslovanjem

Trgovački lanac Lidl Hrvatska i ove je godine, četvrtu zaredom, ojačao kompenzacijske pakete za svoje radnike u trgovinama i skladištima. Radnicima u 102 trgovine te u skladištima u Jastrebarskom i Perušiću isplatit će se 13. plaća, a s početkom nove poslovne godine, 1.3., dočekalo ih je i povećanje plaća za u prosjeku 5%.

Lidl svojim zaposlenicima osigurava i dodatne pogodnosti kao što su novčana nagrada (4000,00 kuna neto), božićnica (2000,00 kuna), uskrsnica (1000,00 kuna ), sezonski dodatak, prigodni darovi djeci zaposlenika (za sv. Nikolu, povodom rođenja djeteta, prvi dan škole), sistematske preglede te brojne druge pogodnosti.

U proteklom se razdoblju Lidl istaknuo i društveno odgovornim poslovanjem te donirao značajne iznose kako u borbi protiv pandemije koronavirusa, tako i za pomoć područjima stradalim u potresima.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije