Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
investicija

Liburnia Riviera Hoteli ulažu 40 mil. eura u tri nova hotela

liburnia riviera hoteli
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
19.10.2015.
u 15:22

Jedan hotel niknut će u Ičićima, drugi u Opatiji, a treći u Mošćeničkoj Dragi. Prve goste resort u Ičićima trebao bi primiti 2017.

Liburnia Riviera Hoteli, uz obnovu hotela Palace-Bellevue te vile Slatina, počinju graditi i tri nova hotela na Kvarneru.

Plan im je 380 novih soba, što je rast kapaciteta od 20-ak posto, a prioritet ima projekt Family resort hotela u Ičićima iznad ACI-jeve marine, koji će niknuti na mjestu ruševine hotelskog objekta te imati 180 soba. Početak radova predviđen je za rujan 2016., dok bi prve goste hotel Ičići primio u sezoni 2017. Novi hotel imat će tri plus zvjezdice, uz potencijal da dodatnom intervencijom kategorizaciju poveća na četiri zvjezdice, što tvrtka predviđa u strategiji razvoja.

Paralelno s ovim projektima, ususret očekivanim izmjenama Urbanističkog plana uređenja grada Opatije, Liburnia Riviera Hoteli već su se počeli pripremati za idejno rješenje novog hotela Zagreb u Opatiji te za gradnju još jednog hotela koji planiraju u Mošćeničkoj Dragi. Oba će imati po 100 soba. U tri nova hotela te obnovu hotela Palace-Bellevue, uložit će, prema neslužbenim informacijama, ukupno oko 40 milijuna eura.

>>Tvrtka SN Holding će se ugasiti te podijeliti na četiri nove tvrtke

>>Slučaj Liburnia Riviera Hoteli: Kompromis Ostoje i države

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije