Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPO sljedeće godine

Levi Strauss na burzi drugi put u 145 godina

Levi Strauss
Foto: Alexander Farnsworth/DPA/PIXSELL
16.11.2018.
u 14:12

Levi Strauss je službeno poručio u vezi toga kako ne komentira tržišne glasine i špekulacije

Legendarni proizvođač traperica Levi Strauss planira po drugi put u svojoj 145 godina dugoj povijesti izaći na burzu. Kako piše CNBC kompanija planira početnu ponudu dionica (IPO) u prvom tromjesečju iduće godine, a prodala bi dionice za 600 do 800 milijuna dolara. U IPO-u bi kompanija mogla biti vrednovana do pet milijardi dolara.

Levi Strauss je službeno poručio u vezi toga kako ne komentira tržišne glasine i špekulacije.

Ako bi uistinu uvrstio dionice na burzu iduće godine, bio bi to povratak Levi Straussa na tržište nakon gotovo pet desetljeća pauze. Kompanija je izašla na burzu 1971., ali su nasljednici osnivača kompanija ubrzo delistirali dionice. Posljednje objavljeno izvješće pokazuje rast prodaje od 10 posto na 1,4 milijarde dolara

>> Pogledajte kako je bilo na panelu 'Pitajte Vladu'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije